Rapid
0 4 minute 12 luni

22.05.2023, 22:37

  • La Liga: Valladolid – Barcelona, marți, 23:00, DGS 1

  • Cupa României, finala: Sepsi – U Cluj, miercuri, 20:30, DGS 1

Meciul RapidUniversitatea Craiova, din cadrul etapei a noua a play-off-ului SuperLigii, s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 3-2.

În urma succesului obținut pe terenul Rapidului, Universitatea Craiova s-a apropiat la două puncte de CFR Cluj în clasament.

Rapid – Universitatea Craiova 2-3, în etapa a noua din play-off. Oltenii pun presiune pe CFR Cluj

Meciul din Giulești a început cu oltenii în atac, dar cei care au deschis scorul au fost elevii lui Adrian Mutu. 

Marko Dugandzic a marcat în minutul 35 din lovitură de la 11 metri, după ce Zajkov a atins mingea cu mâna în careu.

Andrei Ivan a adus egalarea în minutul 43, tot din lovitură de la 11 metri, după ce Cristian Săpunaru a comis fault în careu. Astfel, la pauză, scorul a fost 1-1.

Partea a doua a început cu eliminarea lui Mihai Căpățînă. Acesta a fost eliminat în minutul 47, după ce a văzut al doilea cartonaș galben al partidei pentru un fault.

În minutul 52, Universitatea Craiova a marcat în inferioritate numerică. Andrei Ivan a înscris după ce a rămas singur cu Horațiu Moldovan.

Rapidul a egalat la puțin timp. Marko Dugandzic a transformat al doilea penalty la acest meci, în minutul 59, după ce Alexandru Crețu a atins mingea cu mâna.

Alexandru Crețu și-a reparat greșeala în minutul 65. Jucătorul oltenilor a punctat pentru 3-2, cu un șut din interiorul careului mare.

Finalul le-a aparținut giuleștenilor, dar Luckassen nu a fost inspirat în fața porții la ocaziile pe care le-a avut. Astfel, meciul s-a încheiat cu victoria oltenilor.

În urma rezultatului din această etapă, Rapid se află pe locul cinci în play-off, cu 35 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova se află  pe locul patru, cu 40 de puncte, la două în spatele celor de la CFR Cluj.

VIDEO Rezumat Rapid – Universitatea Craiova 2-3


Știrea inițială

Înaintea meciului direct, Rapid este pe locul cinci în play-off, cu 35 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă poziția a patra, cu două puncte în plus.

Rapid – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, 20:30, la Digi Sport 1

De altfel, cele două echipe luptă în acest final de sezon pentru clasarea pe locul patru, care aduce prezența la barajul de calificare în preliminariile Conference League, însă doar în cazul în care ”U” Cluj câștigă Cupa României.

Rapid vine după două meciuri la rând fără victorie, eșecul dureros cu Farul de la Ovidiu, 2-7, și remiza de pe teren propriu cu Sepsi, 0-0.

Universitatea Craiova, în schimb, nu a mai câștigat de trei etape, perioadă în care a pierdut cu FCSB, 1-2, și a remizat cu CFR Cluj și Farul, ambele meciuri încheiat 1-1.

În turul din play-off, Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid cu 3-1.

Clasamentul din play-off-ul SuperLigii

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *