Ce sumă a primit, de fapt, Valeriu Iftime de la Gigi Becali, după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray
0 3 minute 1 an
  • Serie A: Udinese – Napoli, joi, 21:45, DGS 2

  • Premier League: Brighton – Manchester United, joi, 22:00, DGS 1

Conform contractului dintre FCSB și FC Botoșani, fosta echipă a lui Moruțan, moldovenii au păstrat 9% dintr-un eventual transfer al fotbalistului, însă Valeriu Iftime a dezvăluit că a luat o sumă mică în schimbul fostului său jucător.

Valeriu Iftime: „Atât am luat, jumătate”

După mai multe luni în care Valeriu Iftime a solicitat public să primească banii cuveniți din partea lui Gigi Becali, patronul celor de la FC Botoșani a încasat, într-un final, o sumă, de care nu este însă pe deplin mulțumit.

  • 1.2 milioane de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Moruțan de la Botoșani, în vara anului 2018

„Pe Moruțan am luat puțin. Moruțan e fotbalist, de fotbalist, de fotbalist. (n.r. ați luat toți banii?) Nu. Am luat toți banii, dar nu ceea ce trebuia să iau, ăia 9% din transfer. Am luat 200.000 de euro.

Atât am luat, jumătate. Mi-a zis că îmi dă banii ăștia sau să aștept să mi-i dea în timp, până ia toți banii dânsul. Și eu am zis ‘Hai, domnul Becali, să închidem odată, că m-am săturat. Facem cum spuneți dumneavoastră, să terminăm bâlciul, și așa a fost'”, a spus Valeriu Iftime, la podcastul Victory Cup, realizat de jurnalistul Digi Sport, Marian Codirlă.

Lipițanul, frumusețea în mișcare, spune povestea celor mai frumoși cai din lume. Urmărește documentarul pe DIGI Animal World și Digi Online, azi de la 22:00.

În urmă cu mai bine de un an, Gigi Becali vorbea despre suma pe care o va achita către Valeriu Iftime, după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

Nu am bani, dacă nu îmi dă Galatasaray, de unde să am bani? Va da 9% în funcţie de ce primeşte de la Galatasaray, scrie în contract. De ce să îi dau înainte.

D-aia l-am vândut pe Moruţan, că nu am bani. Ce, eu îi păcălesc pe oameni? 270.000 de euro e suma. El a vrut banii înainte. Eu i-am zis că îi dau înainte 200.000 de euro, că îi vrea înainte”, spunea Gigi Becali, la începutul anului 2022.

Etichete: gigi becali , fc botosani , valeriu iftime , fcsb , morutan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *