Un câine a alergat 6 kilometri prin pustietate, după ce stăpânul lui a căzut cu mașina într-o râpă și a rămas blocat
0 2 minute 3 săptămâni

Un câine a alergat șase kilometri prin pustietate, pentru a găsi ajutor pentru stăpânul care s-a prăbușit cu mașina într-o râpă din Oregon (SUA).

Un câine și-a salvat stăpânul căzut într-o râpă FOTO: Baker county sheriff's office/FB

Un câine și-a salvat stăpânul căzut într-o râpă FOTO: Baker county sheriff’s office/FB

Potrivit The Guardian, totul s-a petrecut când Brandon Garrett era în mașină cu cei patru câini ai săi. El conducea spre nord, pe drumul US Forest Service 39, în județul Baker, în apropierea locului în care familia sa campa.

În timpul călătoriei, Brandon a pierdut controlul volanului într-o curbă și s-a prăbușit într-o râpă. Bărbatul a supraviețuit accidentului, dar a rămas încarcerat în mașină. 

Din fericire pentru el, unul dintre câinii săi a fugit înapoi în tabără. Apariția animalului a făcut ca familia lui Garrett să își dea seama că s-a întâmplat un incident.

Câinele a alergat aproape șase kilometri prin sălbăticie înainte de a-i găsi pe ceilalți.

Un câine și-a salvat stăpânul căzut cu mașina într-o râpă FOTO: Baker county sheriff's office/FB

Un câine și-a salvat stăpânul căzut cu mașina într-o râpă FOTO: Baker county sheriff’s office/FB

Potrivit publicației citate, familia a început rapid să-l caute pe Brandon și în cele din urmă a fost găsit. Era încă blocat în mașină și nimeni nu a putut să ajungă la el din cauza zonei greu accesibile în care căzuse mașina. 

Autoritățile i-au acordat lui Garrett primul ajutor la fața locului. Ulterior, acesta a fost dus cu o ambulanță la un elicopter care l-a transportat la un spital din zonă.

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *