Ancelotti, singurul antrenor care a cucerit de 5 ori Champions League. De ce l-a certat pe Vinicius
0 3 minute o lună
  • Media: Digi Sport Special, duminică, 20:30, DGS 1

  • Minifotbal: Romania – Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Italianul a dezvăluit la final de ce l-a certat pe Vinicius și a recunoscut că a fost foarte nemuțumit de jucătorii lui după primele 45 de minute.

Carlo Ancelotti a dezvăluit că a fost nemulțumit de jucătorii săi în prima repriză și a recunoscut că l-a certat pe Vinicius

Real Madrid a câștigat al 15-lea trofeu al Ligii Campionilor după ce s-a impus cu 2-0 finala de la Londra în care a înfruntat Borussia Dortmund. Daniel Carvajal a deschis scorul, iar Vinicius a stabilit scorul final. Carlo Ancelotti a acordat un interviul pe gazon, după ce echipa sa a câștigat și a dezvăluit că la pauză și-a certat jucătorii și în special pe starul brazilian.

”L-am certat puţin în prima repriză. În prima repriză am fost cam leneşi, am pierdut multe mingi, iar ei au jucat aşa cum au vrut”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

La pauză scorul a fost 0-0, iar cifrele lui Real Madrid au fost îngrijorătoare. Golurile victoriei au fost semnate în ultimul sfert de oră.

”Niciodată nu o să mă obişnuiesc, deoarece a fost foarte dificil, mai mult decât ne aşteptam. În repriza a doua am fost mai buni, mai echilibraţi. Este un vis care continuă”, a mai spus italianul după ce a devenit primul antrenor din istorie care câștigă de cinci ori acest trofeu.

Luka Modric, Toni Kroos, Nacho și Dani Carvajal au intrat în istoria fotbalului după Borussia Dortmund – Real Madrid 0-2. Ei au câștigat fiecare de șase ori Champions League și l-au egalat la legendarul Paco Gento, singurul fotbalist care a mai câștigat tot de atâtea ori cel mai important trofeu european la nivelul echipelor de club.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI Borussia Dortmund – Real Madrid 0-2

Etichete: carlo ancelotti , carlo ancelotti real madrid , carlo ancelotti vinicius


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *