Tensiune după Farul -a ferit de cuvinte: ”E foarte urât ce s-a întâmplat”
0 3 minute 2 săptămâni
  • SuperLiga: U Cluj – Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani – Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Attila Hadnagy, după Farul – Sepsi 1-4: ”Să te comporți așa în 2024 este cu adevărat penibil”

Attila Hadnagy (43 de ani), directorul general al celor de la Sepsi, nu s-a ferit de cuvinte, după meciul cu Farul de la Ovidiu. Acesta a reclamat faza din minutul 45+2, când Dragoș Nedelcu l-a călcat pe Alimi.

De asemenea, acesta a condamnat scandările xenofobe ale ultrașilor Farului, din minutul 42, când arbitrul Adrian Cojoaru a decis să întrerupă jocul.

Am arătat că suntem o echipă foarte bună în România, greu de bătut. Vă dați seama că ne-am bucurat mult. Am sărit la fiecare gol, ne-am manifestat zgomotos. Totuși, să nu uităm că la scorul de 3-0 pentru Sepsi, cei de la Farul ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu.

A fost fără dubii! S-a dus la VAR, dar tot nu l-a dat. Noi nu suntem echipă de locul 5 sau locul 6. Dacă am fi avut arbitraje corecte, atunci eram probabil pe locul 3 în Superliga.

E foarte urât ce s-a întâmplat (n.r. în minutul 42)! De când a apărut Farul și vin suporterii, tot avem probleme la Ovidiu.

Și asta în fiecare an! Să te comporți așa în 2024 este cu adevărat penibil. Nu știu dacă au fost supărați pentru rezultat, pentru că mereu pățim la fel.

Primă pentru această victorie? Este treaba domnului Dioszegi, dânsul decide. Dacă va fi cazul, probabil că o să-i anunțe în vestiar pe jucătorii noștri”, a spus Attila Hadnagy, potrivit ProSport.

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

clasament play off farul sepsi

Clasamentul play-off-ului SuperLigii / Foto: captură Digi Sport

VIDEO Rezumat Farul – Sepsi 1-4

Etichete: attila hadnagy , scandari xenofobe , clasament play-off , farul – sepsi , etapa 8 play-off superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *