Justitie Constanta: Cinci ani de inchisoare cu executare pentru trei cutii de ton, ciocolata si doua sticle de whisky
0 4 minute 2 săptămâni

Justitie Constanța: Cinci ani de închisoare cu executare pentru trei cutii de ton, ciocolată și două sticle

03 May, 2024 13:32


03 May, 2024 13:32

ZIUA de Constanta





156




Marime text

Judecătorii din Constanța au dispus condamnarea în primă instanță, la cinci ani de închisoare, a unui bărbat din Constanța suspectat că a sustras trei cutii de conserve de ton în ulei, mai multe tablete de ciocolată și două sticle cu băuturi alcoolice.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, inculpatul fiind acuzat de tâlhărie  prev. de art. 233 C.pen. şi furt prev. de art. 228 alin. 1 C.pen. (2 fapte), toate cu aplic. art. 38 alin.1 C.pen.  
 
 În actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că, la data de 15.03.2023, inculpatul a sustras  2 sticle cu băuturi alcoolice, (85,29 lei și 73,59 lei, dintr-un supermarket, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 158,88 lei recuperat prin restituirea bunurilor;
 
Bărbatul mai este suspectat că la data de 24.03.2023, în jurul orelor 17:30, inculpatul a sustras dintr-un alt magazin 3 cutii de conserve de ton în ulei, iar după ce a fost oprit de agentul de pază şi condus în camera de interpelare, a predat produsele şi în încercarea de a -şi asigura scăparea, a proferat ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea  la adresa persoanelor vătămate (…), provocându-le o stare de temere şi în aceleaşi împrejurări a exercitat acte de violenţă asupra acestora,  respectiv pe persoana vătămată (…) a tras-o de păr,  iar pe persoana vătămată (…) a muşcat-o de mâna dreaptă, cauzându-le ambelor persoane vătămate  suferinţe fizice, după care a spart o sticlă de coniac şi un borcan cu sos, cauzând un prejudiciu  persoanei vătămate (…) în valoare de 51,58 lei.
 
În final, tot în luna martie 2023, inculpatul a pătruns într-un alt supermarket de unde a sustras mai multe batoane de ciocolată diverse sortimente, cauzând un prejudiciu de 257,34 lei, recuperat prin restituirea bunurilor.
 
Recent, judecătorii din Constanța au decis condamnarea inculpatului la cinci ani de închisoare cu executare.
 
Decizia nu este una definitivă!

 
Sursa text: portal instanțe de judecată și rejust.ro
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 
 
Justiție la Constanța!
9 ani de închisoare pentru un tânăr care a furat o ciocolată și tabletă de vitamina C! Cum s-a ajuns la această pedeapsă

 
Constanța. Hoț cu gusturi fine!
Închisoare cu executare după ce furat șase sticle de șampanie Moet & Chandon Rose

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *