Gigi Becali, întrebat ce rezultat așteaptă la meciul Farul
0 3 minute 1 an
  • Liga 2: Buzău – Steaua, sâmbătă, 12:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul – CFR, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Gigi Becali a spus ce rezultat vrea la partida Farul – CFR

Confruntarea de la Constanța va fi urmărită cu interes și de către cei de la FCSB, asta deoarece roș-albaștrii pot profita de un eventual egal între cele două formații. În acest moment, Farul este lider, urmată de CFR Cluj, acestea fiind la trei, respectiv două puncte distanță de elevii lui Elias Charalambous.

„Vreau egal. Ar fi perfect un egal. De fapt, orice s-ar întâmpla, ori că bat ăia, ori că bat ăia, e bine pentru FCSB. Nu știu cum e mai bine la ora asta. O să știu cum e mai bine peste cinci etape. Acum să facă Domnul cum vrea pentru noi”, a spus Gigi Becali.

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1

clasament

Clasamentul play-off-ului SuperLigii după 4 etape

Gigi Becali s-a convins de Elias Charalambous! Momentul în care se va implica din nou la FCSB

La o zi după victoria cu Farul, Gigi Becali a dat mai multe declarații, la Palat. Printre altele, patronul celor de la FCSB a fost întrebat și despre Elias Charalambous, antrenor care are două victorii și un egal din momentul venirii pe banca roș-albaștrilor, iar afaceristul din Pipera a dat totul „din casă”.

„A venit omul și a făcut treabă. Văd cum joacă echipa acum. Stai să văd eu ce facem. Sunt nebun să mă mai bag dacă echipa merge? Pentru ce să mă bag?

Dacă văd că se strâmbă căruța, atunci mă bag. Omul face o treabă extraordinară. Am vorbit cu jucătorii, mi-au spus că primesc sfaturi. A făcut ce a făcut și a dat un zvâc echipei. Să rămână aici și să facă treabă”, a spus Gigi Becali.

VIDEO cu declarațiile lui Gigi Becali

Etichete: cfr , gigi becali , superliga , farul , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *