”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală
0 3 minute 2 săptămâni
  • SuperLiga: PetrolulBotoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: RapidUniversitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gigi Becali a confirmat că este interesat de fotbalistul lui Sepsi, dar Laszlo Dioszegi rămâne ferm pe poziții: nu-l va vinde pe Marius Ștefănescu la FCSB.

Patronul lui Sepsi este atât de hotărât pentru că a fost deranjat de speculațiile lansate de Dan Șucu, conform cărora Marius Ștefănescu a semnat deja cu FCSB și a luat intenționat cartonaș galben înainte de intrarea în play-off, pentru a nu juca în meciul contra echipei care tocmai a devenit campioană.

Laszlo Dioszegi nu-l lasă pe Marius Ștefănescu la FCSB

Dacă vine Gigi Becali cu un milion pentru Ștefănescu?”, a fost întrebat la Fotbal Club Laszlo Dioszegi, care a transmis că nu-l va lăsa pe Marius Ștefănescu la FCSB nici pentru 10 milioane.

Atunci eu o să zic ‘Domnul Becali, eu sunt un secui care, atunci când spune ceva, așa rămâne’. Dacă am spus că nu merge la Steaua (n.r. FCSB) nici pentru 10 milioane, n-o să meargă chiar dacă asta ar însemna sfârșitul clubului meu.  

Știți ce s-a vehiculat în presă și nu vrem să fie nici 0,1% adevăr. Sunt 1.200 de echipe în afară de FCSB”, a spus Laszlo Dioszegi.

Nicio ofertă pentru Marius Ștefănescu

De asemenea, Laszlo Dioszegi a anunțat că nu a primit vreo ofertă pentru Marius Ștefănescu.

Nu avem nicio ofertă în momentul de față. Ștefănescu e un jucător interesant, e multă lume care se interesează de el, dar nimic concret”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Etichete: gigi becali , laszlo dioszegi , marius ștefănescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *