Liviu Dragnea a făcut AVC
0 2 minute 2 săptămâni

Liviu Dragnea a făcut accident vascular cerebral.

Liviu Dragnea a povestit, duminică seară, la emisiunea „Culisele Statului Paralel“, la Realitatea Plus, prin ce a trecut când a fost la Belgrad.

„Am fost plecat și am mai avut și perioade în care sănătatea nu a fost foarte bună. Acum am mai terminat cu plecările și stau mai bine (n.r. cu sănătatea).“, a spus Liviu Dragnea.

„Au fost niște zvonuri la un moment dat cu o problemă pe care ați avut-o la inimă“, a spus Anca Alexandrescu.

„Am avut un accident vascular cerebral, care m-a prins în Belgrad. Jos pălăria și mă rog la Dumnezeu tot timpul pentru medicii din Belgrad, de la spitalul lor central, dotat și modernizat foarte de curând, de o calitate excepțională. Am intrat aproape mort și am ieșit după trei zile viu, sănătos, întreg la minte și fără niciun fel de urmări. Dumnezeu m-a ajutat și am depășit acest moment. Am făcut ulterior controale și e în regulă“, a mărturisit Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost președinte al Partidului Social Democrat până pe data de 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Acesta a fost eliberat condiționat pe 15 iulie 2021, după ce a ispășit peste 2 ani din pedeapsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *