Gabriela Cristea le răspunde celor care râd de ea că e mai mare decât Tavi Clonda: Poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani
0 3 minute 2 săptămâni

Sursa foto: Facebook Gabriela Cristea

Sursa foto: Facebook Gabriela Cristea

Diferența de vârstă dintre Tavi Clonda și Gabiela Cristea a ajuns un subiect luat în serios de fanii faimosului cuplu.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut cu aproape 10 ani în urmă, după ce Gabriela a divorțat de fostul său soț. Cu toate acestea, fanii celor doi nu au putut să ignore faptul că există o diferență de vârstă între cei doi – și nu în favoarea cuplului.

Gabriela Cristea are 49 de ani, fiind născută pe 26 octombrie 1974, în timp ce soțul ei are 44 de ani.

Într-un material online postat pe rețelele de socializare, vedeta le-a răspuns celor care critică sau găsesc drept amuzantă diferența de vârstă dintre ea și soțul său.

„Vreau să discut despre diferența de vârstă între parteneri într-o relație, într-o căsătorie, într-o poveste de iubire. Am pornit acest video de la afirmația unei doamne, care habar n-are de capul și de viața ei. Mi-a spus că mi-am luat un copil să-l cresc, vorbind despre soțul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat câți ani am. Ulterior,  ne-am hotărât să pornit la drum într-o relație.

Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu. Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care am aflat vârsta noastră biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi, nu a fost nici măcar un motiv care să ne despartă unul pe celălalt. (…) Nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat care este mai mic cu câțiva ani decât mine. Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii. Cred că aveți o minte mult prea perversă  și nefericită ca să faceți astfel de afirmații sau poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani, ca să puteți să aveți un copil la 5 ani”, a povestit Gabriela Cristea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *