”Exilul” Gabrielei Firea, ”prietena” lui Cătălin Cîrstoiu. Bogdan Chirieac vede partea bună la poza zilei
0 3 minute 2 săptămâni

Inquam Photos / George Călin

Inquam Photos / George Călin

Analistul Bogdan Chirieac a comentat ”poza” cu Gabriela Firea și Cătălin Cîrstoiu, care a devenit vizibilă în campania pentru Primăria Municipiului București.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat ”poza” în care Gabriela Firea, fostul edil general, care actualmente este șefă de campanie pentru Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PNL-PSD la Primăria Capitalei, apare împreună cu acesta și face și câteva ”promisiuni” pe care vrea să le onoreze când ajunge în Parlamentul European. 

”Vă promit că în Parlamentul European, acolo unde au decis colegii mei că trebuie să fie locul meu de muncă viitor, mă voi zbate alături de dvs și voi, doamnele noastre dragi, să aducem cât mai multe fonduri europene în Capitală”, a susținut Gabriela Firea în cadrul unui eveniment al social-democraților din Sectorul 6, unde l-a avut alături pe Cătălin Cîrstoiu, care, de altfel, i-a și spus că aceasta este ”prietena mea, de acum”.

Niels Schnecker l-a întrebat pe Bogdan Chirieac cum a văzut poza și ce senzație i-a lăsat. 

Analistul politic a răspuns: ”Măcar s-a văzut și domnul doctor Cîrstoiu, s-a văzut în campania asta alături de doamna Firea, că în rest, până acum, se vede foarte greu prof. Cîrstoiu, în campanie, orice ai spune. Nu se vede”.

”Deocamdată nu se vede nimic. Cu doamna Firea care promite fonduri europene, s-a văzut și domnul Cîrstoiu”, a apreciat Bogdan Chirieac la România TV.

Schnecker a fost ironic și a punctat un alt aspect din declarația Gabrielei Firea, cel al înscrierii pe lista europarlamentarilor. ”Unde au decis colegii mei să mă trimită”, a spus Schnecker, moment în care Chirieac a subliniat ideea ”viitorului loc de muncă, în exil. Ca Napoleon pe Insula Sf. Elena”.

Citește și: Chirieac îi arată lui Cătălin Cîrstoiu unde greșește: Nu asta e campania pe care trebuie să o facă un intelectual 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *