Declaratii de Avere Constanta: Averea si interesele lui Iulian Calin, director general al Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta (DOCUMENTE)
0 4 minute 3 luni

Declarații de Avere Constanța: Averea și interesele lui Iulian Călin, director general al Complexului Muzeal

14 Feb, 2024 21:50


14 Feb, 2024 21:50

ZIUA de Constanta





316




Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Iulian Călin, director general al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.
 
În declaraţia de avere completată pe 30 mai 2023, Iulian Călin a menționat două terenuri, un apartament, o casă de locuit și un autoturism.
 
Potrivit documentului, ambele terenuri sunt agricole, fiind dobândite prin reconstituire drept de proprietate, iar Ortanza Călin, Nicușor Călin și Iulian Călin dețin cotă parte 1 / 3. Primul teren a fost dobândit în anul 2005, are 2,65 hectare și se află la Vulturu, în județul Constanța. Celălalt teren, de la Casimcea (județul Tulcea), are 1,87 hectare și a fost dobândit în 2008.
 
La apartament și la casa de locuit, aflate în municipiul Constanța, coproprietari (cu cotă parte 1 / 2) sunt Iulian Călin și soția sa, Mihaela Călin, ambele clădiri fiind achiziționate în urma unor contracte de vânzare – cumpărare. Apartamentul a fost dobândit în 1990 și are 58 de metri pătrați. În suprafață de 120 de metri pătrați, casa de locuit a fost dobândită în 2015.   

 Autoturismul este marca Audi, an de fabricație 2005, și a fost dobândit prin contract de vânzare – cumpărare.  

La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Iulian Călin a declarat salariul de 117.837 lei de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și salariul soției de 30.600 lei de la CMG Dr. Petrovici Doru Florin Constanța. De asemenea  a menționat indemnizația primită de la Consiliul Local al Municipiului Constanța de 13.140 lei.

Ca interese Iulian Călin a menționat calitatea de membru în Biroul Local al USR Constanța. (Între timp, Iulian Călin a fost exclus din USR, decizia rămânând definitivă în urma contestării acesteia la Comisia Națională de Arbitraj a partidului. )

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Iulian Călin.

Citește și: 

Iulian Călin a fost exclus din USR ConstanțaLIVE. USR Constanța, despre protocolul politic cu PNL de pe plan local!
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *