Xabi Alonso a devenit viral. Ce s-a întâmplat după golul victoriei lui Leverkusen
0 3 minute 5 luni
  • Superliga: FCSB – UTA Arad, luni, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: VoluntariOțelul, luni 17:00, DGS 1

Formația lui Xabi Alonso s-a văzut condusă din minutul 7, dar a reușit să revină datorită reușitei nigerianului Nathan Tella, minutul 47. Leipzig a preluat din nou conducerea la nouă minute distanță.

Xabi Alonso a sărbătorit golul victoriei și a fost aproape de o accidentare

Liderul din Bundesliga a egalat în minutul 63 prin Jonathan Tah, iar golul victoriei a fost marcat în prelungirile partidei de Piero Hincapie. În urma acestui rezultat, Leverkusen și-a consolidat poziția de lider al Germaniei, cu 48 de puncte.

Xabi Alonso a alergat spre jucătorii săi pentru a sărbători golul victoriei, dar a alunecat și a fost pe punctul de a cădea chiar pe marginea terenului. Clipul video cu antrenorul a devenit viral pe rețelele sociale.

Xabi Alonso a oferit un răspuns comic atunci când a fost întrebat când ar putea ajunge la Real Madrid

Leverkusen a obținut cele trei puncte din meciul cu Augsburg, din etapa precedentă, tot datorită unui gol marcat în prelunguri. La finalul meciului, Xabi Alonso a fost întrebat recent de un grup de studenți spanioli, aflați în Germania cu programul Erasmus, când va ajunge pe banca lui Real Madrid.

”Când vii la Madrid, Xabi?”, l-au întrebat studenții pe antrenorul iberic. Fostul jucător al lui Real Madrid a oferit un răspuns care stârnit râsul tinerilor. ”Iată-mă, deocamdată, sunt în Erasmus, la fel ca tine”, a spus Xabi Alonso, potrivit Mundo Deportivo.

VIDEO Xabi Alonso

Etichete: xabi alonso , leverkusen , rb leipzig


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *