Consilier local din Eforie, implicat în fraude cu carduri?! Este de negăsit | replicaonline.ro
0 3 minute 1 an

Un grup de 11 români au fost arestați de poliția din Los Angeles pentru fraude bancare. Escrocii clonau carduri de beneficii ale americanilor săraci și apoi le furau banii. Potrivit informațiilor noastre, printre ei s-ar putea număra și Negru Virgil, un consilier local din Eforie. Reporterii Replica au încercat să dea de acesta, vorbind cu mai mulți apropiați de-ai lui, însă nimeni nu a știut să dea mai multe detalii despre bărbat. Mai mult decât atât, se pare că Negru Virgil ar fi lipsit de la ultimele două ședințe de Consiliu Local, lucru care adâncește suspiciunile că acesta ar putea fi arestat în SUA.

Virgil Negru

Peste 300 de ofițeri de poliție și agenți federali au efectuat arestările, miercuri dimineața, 29 martie, în timp ce monitorizau aproximativ 20 de bancomate din regiune, potrivit unui comunicat al biroului procurorului american din Los Angeles. Arestările – care fac parte dintr-o represiune a fraudei numită Operațiunea Justiție Urbană – au condus la recuperarea a 429 de carduri EBT false și la 129.000 de dolari în numerar, au spus autoritățile.

Consilier local din Eforie, implicat in fraude cu carduri?! Este de negasitArestările din SUA

Negru, de negăsit; la ședințele de Consiliu Local nu s-a mai prezentat

Șeful poliției din Los Angeles, Michel Moore, a declarat într-un comunicat că 11 dintre cele 15 persoane arestate erau cetățeni români. Poliția Națională Română a fost implicată în operațiune alături de serviciile sociale și agențiile de drept din SUA.

Cu toate că nu se știe identitatea tuturor românilor arestați, potrivit, informațiilor noastre, printre ei s-ar afla și Negru Virgil, un consilier local din Eforie. Reporterii Replica de Constanța au încercat să dea de acesta pentru a confirma sau infirma această informație, însă fără izbândă. Nimeni nu știe unde poate fi găsit, nici măcar apropiații lui, acesta lipsind și de la ultimele două ședințe de Consiliu Local. Negru este implicat în mai multe firme, am încercat să-l găsim și aici, însă toate încercările au fost supuse eșecului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *