Ce le-a spus Giovanni Costantino italienilor despre experiența din România
0 3 minute 6 luni
  • Liga Campionilor: KrimRapid, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: ArandinaReal Madrid, sâmbătă, 22:30, DGS 1

Trei victorii consecutive a obținut Giovanni Constantino cu echipa sa în ultimele trei meciuri ale anului, 2-0 cu FC Botoșani, 1-0 cu Voluntari și 2-0 cu Petrolul Ploiești.

Giovanni Costantino a spus că se simte foarte bine în România

În cele 11 meciuri în care a pregătit echipa, Giovanni Costantino are un bilanț pozitiv: șase victorii, două remize și trei înfrângeri.

Italianul a dus echipa pe locul 9 în campionat, iar acesta a fost intervievat de cei de la Tuttomercatoweb. Giovanni Costantino a analizat pe scurt perioada petrecută în România și și-a anunțat obiectivele pentru viitor.

„În vară am avut mai multe oferte din Polonia, Ucraina și Africa, dar am vrut să aștept un context potrivit. Am ales Cipru, a fost o experiență plăcută, într-o țară minunată. Apoi a venit oferta din România și vreau să mulțumesc clubului pentru această șansă.

Am găsit o echipă bună care a primit prea multe goluri. Acum, cu organizare, începem să vedem rezultatele. Am avut un sentiment bun de la început, conducerea m-a susținut, m-am simțit bine-venit, iar asta a fost important. Am eliminat FCSB din Cupa României, în campionat începem să ne revenim.

Poporul român respectă și este conectat cu cultura italiană. Să stau fără familie nu este ușor pentru nimeni, dar depinde de caracterul fiecăruia. Sunt foarte curios și îmi place să fiu implicat în situații necunoscute. Îmi iubesc țara, dar am o singură viață de care vreau să mă bucur, să călătoresc și să învăț.

Mi-aș dori să ajungem cât mai sus în campionat, sper să reușesc. Am suficient timp la dispoziție, dar vreau să muncesc și să-mi demonstrez calitățile. Rezultatele vor veni. Sunt interesat doar să reușesc în fotbal, să mă simt bine și să ajung la un anumit nivel”, a declarat tehnicianul italian, pentru jurnaliștii italieni.

  • Giovanni Costantino a eliminat-o și pe FCSB din Cupa României după ce a învins-o cu 2-0 în Bănie.
  • FCU Craiova s-a calificat pe prima poziție în grupă, cu 7 puncte, Oțelul de pe doi cu 5 puncte, în timp ce FCSB a terminat pe trei cu patru puncte.

Etichete: fcsb , fcu craiova 1948 , giovanni costantino


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *