Vă lansăm o provocare: Îl recunoașteți? Poza are 20 de ani
0 2 minute 5 luni

De Ziua Armatei, a postat o fotografie veche de 20 de ani. Despre cine este vorba? Răspunsul îl aflați în rândurile de mai jos.

„Ziua Armatei este ziua care îmi amintește de cei patru ani petrecuți la Colegiul Militar “Mihai Viteazu” din Alba Iulia, de lucrurile învățate acolo și de colegii care mi-au fost ca o familie în acea perioadă, acum 20 de ani.

Viața într-un colegiu militar nu este cea mai ușoară, dar te formează pentru tot restul vieții, de la organizare, la rigoarea respectării programului și a lucrurilor care trebuie făcute. Iar seriozitatea și disciplina rămân în ADN-ul fiecărui absolvent de instituție militară.

Toată admirația și respectul pentru colegii care au ales să poarte în continuare haina militară. Cu atât mai mult cu cât trăim o perioadă în care realizăm că armata este în prima linie în vremuri de război.

La mulți ani Armatei României! La mulți ani, tuturor militarilor!”, a scris, pe Facebook, Andrei Baciu, președintele Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), cel care în fotografia din articol.

Ziua Armatei Române este marcată anual în data de 25 octombrie, din anul 1959.

VEZI ȘI: Anunț important făcut de Andrei Baciu, președintele CNAS: După 25 de ani de activitate a venit momentul! / video – https://www.dcnews.ro/anunt-important-facut-de-andrei-baciu-presedintele-cnas-dupa-25-de-ani-de-activitate-a-venit-momentul-video_934770.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

andrei baciu


armata romana


cnas


militari

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *