Semnătura care l-a înfundat pe Columbeanu. Serghei Mizil: Dar tu nu știi ce ai semnat?! / Iri: Nu m-am uitat bine… recunosc
0 3 minute 5 luni

Irinel Columbeanu a spus câți bani a primit în schimbul casei sale și cine este persoana care l-a ajutat cu această sumă.

Fostul afacerist renunțase la vila de lux de la Izvorani și se mutase într-un apartament, iar acum se află la azil. Până în acest moment, se știa că locuința lui se află în autoritatea băncii. De fapt, lucrurile stau altfel. O avocată care a lucrat pentru el într-o perioadă a acceptat să cumpere casa pentru a-l ajuta cu banii de care avea nevoie.

Irinel Columbeanu a primit în schimbul casei suma de 600.000 de euro, însă prețul este sub nivelul pieței din aceste zile. Chiar și așa, această sumă l-a ajutat foarte mult, având în vedere situația în care s-a aflat. Irinel Columbeanu crede că are șanse să-și recupereze casa, doar că… este cam imposibil. A spus că nu prea știe ce-a semnat, în sensul că nici măcar nu s-a uitat ce semnează.

Este posibil să îmi pot recupera casa și hainele care au ars”, a zis Irinel Columbeanu, la care Serghei Mizil a spus: „Păi dacă hainele au ars, cum vrei să le recuperezi?”

„Așa e, dacă au ars, nu mai pot să le recuperez”, a zis seniorul.

În prezent, casa este pe numele unei avocate.

Apoi, întrebat dacă acea casă este a lui, Irinel Columbeanu a zis: „Casa este acum a unei avocate. Avocata mi-a dat niște bani și eu am semnat și i-am dat casa. Am făcut cu ea un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. E casa ei acum. E o situație în curs de desfășurare”.

Serghei Mizil l-a întrebat: „Dar tu nu știi ce ai semnat?”

„Nu m-am uitat bine… recunosc. Era avocata mea. M-a ajutat la greu. Mi-a dat 600.000 euro și i-am dat casa”, a zis seniorul la „iȘpriț de Serghei Mizil”.

Irinel Columbeanu are o pensie de 1.900 de lei. Emisiunea de pe canalul de Youtube al lui Serghei Mizil a fost realizată pentru a strânge donații, astfel încât fostul afacerist să fie ajutat să stea la azil unde costurile pentru o lună ajung la 7000 de lei.

VEZI ȘI: Atenție: Irinel Columbeanu, imagini cu puternic impact emoțional! – https://www.dcnews.ro/atentie-irinel-columbeanu-imagini-cu-puternic-impact-emotional_935466.html

CITEȘTE ȘI: Cum o are Columbeanu pe Monica în telefon. Serghei Mizil: Ai spus o tâmpenie – https://www.dcnews.ro/cum-o-are-columbeanu-pe-monica-in-telefon-serghei-mizil-ai-spus-o-tampenie_935450.html

Vedeți mai multe aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *