”Micuța chinezoaică” s-a măritat! Cine e omul de afaceri cu care s-a căsătorit sportiva cu aur pentru România la Europene
0 4 minute 7 luni
  • UCL: Galatasaray – Manchester United, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Real Madrid – Napoli, miercuri, 22:00, DGS 1

S-au folosit de datele de naștere pentru cel mai fericit eveniment din viața lor

”Micuța chinezoaică”, așa cum este alintată de cei din gimnastică, s-a măritat sâmbătă, 25 noiembrie 2023, cu Constantin Popescu. Data nu a fost aleasă întâmplător, pentru că este chiar ziua de naștere a soțului.

Galerie Foto

Evenimentul a fost organizat în orașul natal al soțului, Târgu Jiu, recunoscut și ca orașul lui Brâncuși, din județul Gorj. Steliana și Constantin au ales acest loc special pentru cel mai fericit eveniment din viața lor și pentru că Popescu este pasionat de artă, fiind colecționar și dealer de artă.

Steliana Nistor a fost cerută in căsătorie în data de 15 septembrie 2023, chiar de ziua ei de naștere, la Veneția, orașul îndrăgostiților, în Piața San Marco, de către omul de afaceri, care este stabilit de mai bine de 10 ani în Austria.

La rândul ei, Steliana Nistor a antrenat în Norvegia după ce s-a retras din activitate, iar în ultima perioadă a fost profesoară de sport în Cisnădie. Nistor a fost medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, plus alte 8 medalii la Mondiale și Europene, cu echipa sau la individual.

Cine e Steliana Nistor. A obținut cea mai valoroasă medalie la JO din 2008

Steliana a început gimnastica la vârsta de cinci ani, la Clubul Sportiv Şcolar Sibiu. Până în 1998, a fost antrenată de Raluca Bugner şi de fosta campioană olimpică Mihaela Stănuleţ, potrivit Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

În 2001, la Campionatele Naţionale rezervate junioarelor, a cucerit titlul absolut, aurul la paralele şi bârnă şi medalia de bronz la sol. Graţie acestor rezultate, in 2002, a fost selecţionată în lotul reprezentativ de junioare al României.

În 2004, la Campionatele Europene de la Amsterdam, a devenit campioana continentală absolută de junioare, cu cel mai mare punctaj atât la junioare, cât şi la senioare, a cucerit aurul la sol şi medaliile de argint cu echipa şi la sărituri.

În 2005, a devenit componentă a lotului naţional de senioare, un an mai târziu cucerind medalia de argint cu echipa României la Campionatele Europene de la Volos.

În 2007, a fost componentă a echipei medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de la Stuttgart, competiţie în cadrul careia a mai cucerit medaliile de argint la individual compus şi bârnă. Tot in 2007, la CE de la Amsterdam, a obţinut argintul la paralele inegale şi bronzul la bârnă.

În 2008, a obtinut cele mai valoroase rezultate ale carierei. A cucerit titlul european cu echipa şi medalia de argint la paralele inegale, după care, la Jocurile Olimpice de la Beijing a urcat pe cea de-a treia treapta a podiumului olimpic cu echipa Romaniei, conform cosr.ro.

După retragerea din activitatea competiţională a devenit antrenoare acasă, după care a plecat să antreneze în Norvegia.

Etichete: steliana nistor , constantin popescu , jocurile olimpice 2008


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *