Dat dispărut de familie, Lucian Burdujan s-a dus la secția de Poliție și a avut o solicitare neașteptată
0 2 minute 8 luni
  • Media: Digi Sport Special, joi, 20:15, DGS 1

  • Preliminarii EURO: BulgariaUngaria, joi, 21:45, DGS 1

Familia nu mai știe nimic de Lucian Burdujan de un an, iar fostul fotbalist pare că situația vrea să rămână așa.

Lucian Burdujan, solicitare neașteptată la Poliție

Lucian Burdujan s-a prezentat la o secție de Poliție, a anunțat că este în afara oricărui pericol și a cerut ca familia sa să nu primească nicio informație despre el, precum adresa unde locuiește în prezent.

Astăzi (n.r. 15 noiembrie), persoana a cărei dispariţie a fost reclamată la data de 20 octombrie a.c. s-a prezentat la o unitate de poliţie. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

De asemenea, persoana în cauză nu doreşte să transmită familiei sale informaţii privind adresa unde locuieşte, familia fiind informată cu privire la aceste aspecte”, se arată într-un comunicat al IPJ Neamț.

Lucian Burdujan: ”Sunt bine”

Marți, 14 noiembrie, Burdujan a postat pe rețelele sociale un mesaj dedicat tatălui său decedat de curând. Digi Sport a luat legătura cu fostul fotbalist, însă acesta a transmis doar două cuvinte: ”Sunt bine”.

Întrebat de adicția despre care s-a spus că ar fi fost motivul ”dispariției” sale, Lucian Burdujan a lăsat să se înțeleagă că lucrurile nu stau tocmai cum au fost prezentate de apropiații săi, dar nu a vrut să dea mai multe detalii: ”Nu știu ce vorbesc”, a spus acesta pentru digisport.ro.

Etichete: lucian burdujan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *