Reacția lui Dan Alexa, după FC Botoșani -3, în Cupa României: ”Analiza meciului e simplă”
0 3 minute 8 luni
  • Liga 2: CeahlăulUnirea Dej, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: OțelulDinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Ce a spus Dan Alexa, după 1-3 cu Rapid, în Cupa României

La finalul meciului cu Rapid, Dan Alexa (43 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a spus ce a dus la înfrângerea formațieie sale.

Cred că, sigur, analiza meciului e simplă. Ocazii identice. Noi am ratat și ei au dat gol. La 1-0 am ratat ocazii imense. Cred că asta a făcut diferența. În momente importante nu am reușit să dăm gol. Felicit Rapidul, o echipă cu viteză, cu jucători de calitate.

În afară de rezultat, mă îngrijorează accidentările lui Drole și Florescu. Asta e supărarea mea. Ca joc sunt mulțumit în multe momente, dar nu de începutul de joc. Cred că am avut cele mai clare situații de când am preluat echipa. Avem nevoie de gol.

Mă bucur că a venit (n.r. Carlo Casap), e în urmă cu pregătirea, e un campion. Sper să ne ajute. Nu vreau să iau din meritele Rapidului.

Drole va sta cel puțin două-trei săptămâni. Se vede că nu a avut ritm. S-a rupt la încălzire. În două zile jucăm meci la Craiova. Ne trebuie un declic ca să ne demonstrăm.

Multe cartonașe galbene. La meciul cu UTA, 8 minute de prelungire, nu s-a întâmplat nimic în repriza a doua, nu am înțeles de ce. Nu vreau să comentez arbitrajul”, a spus Dan Alexa, după meciul cu Rapid din Cupa României.

VIDEO Rezumat FC Botoșani – Rapid 1-3

Etichete: dan alexa , fc botoșani – rapid , grupe cupa romaniei , rezumat botosani rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *