Pep Guardiola a dezvăluit cum a fost convins Kyle Walker să-și prelungească înțelegerea cu Manchester City
0 3 minute 8 luni
  • FOTBAL: Inter – AC Milan, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • FOTBAL: Universitatea Craiova – Sepsi, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Ce l-a convins pe Kyle Walker să-și prelungească contractul cu Manchester City

La scurt timp după ce fundașul englez a luat această decizie, Pep Guardiola (52 de ani), tehnicianul spaniol al lui Manchester City, a dezvăluit ce l-a convins pe Kyle Walker să-și prelungească înțelegerea cu ”Regina Europei”.

”Ne-am făcut treaba să încercăm să-l convingem (n.r. să-și prelungească contractul). Nu am fost doar eu, ci și clubul, dar mai ales ceea ce nu văd oamenii niciodată: colegii lui. Ei au spus: ”Kyle, nu poți pleca, nu poți pleca!”. Cred că a simțit cât de mult este iubit””,  spus Pep Guardiola, potrivit celor de la Beany Man Sports. 

  • 13 milioane de euro este cota de piață a lui Walker, potrivit Transfermarkt

Kyle Walker a ajuns la Manchester City în vara anului 2017, atunci când ”Cetățenii” le-au plătit celor de la Tottenham 52,7 milioane de euro. De când a venit la formația de pe Ettihad, fundașul dreapta englez a fost un om de bază în lotul lui Pep Guardiola și a adunat 260 de meciuri în decurs de 7 sezoane. 

Totodată, în acest interval de timp, englezul a înscris de 6 ori și a furnizat 18 pase decisive în tricoul ”Cetățenilor”.

De asemenea, la Manchester City, Walker a reușit să cucerească de 5 ori titlul de campioană în Premier League și să câștige Liga Campionilor în sezonul trecut.

În cariera sa, Walker a mai jucat pentru Northmapton Town (9 partide), Aston Villa (18 partide, două goluri, 3 assist-uri), Queens Park Rangers (20 de meciuri), Sheffield United (35 de meciuri) și Tottenham (227 de meciuri, 4 goluri, 20 de pase decisive). 

Etichete: manchester city , pep guardiola , kyle walker


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *