Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Olimpiu Moruțan: ”S-au săturat și ei”
0 4 minute 8 luni
  • FOTBAL: Inter – AC Milan, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • FOTBAL: Universitatea Craiova – Sepsi, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Olimpiu Moruțan

Concret, ”Oracolul din Bălcești” a subliniat că microbiștii români îi critică permanent pe jucătorii echipei naționale, iar acest lucru îi irită pe fotbaliștii convocați de selecționerul Edi Iordănescu (45 de ani).

Mai mult, fostul președinte al LPF a transmis că românii nu ar trebui să aibă atât de multe pretenții de la jucătorii echipei naționale, întrucât ”Tricolorii” dau tot ceea ce pot pe teren. 

”Chiar dacă Moruțan a avut o ieșire turbulentă, ca să nu zic altcumva, la declarații, s-au săturat și ei. Iar noi din dobitoci nu îi scoatem. Toată presa și toți comentatorii, nu îi scoatem din tâmpiți, din dobitoci, freză într-o parte, tatuații… Iar ei, săracii, sportivii, atât pot.

Când a intrat Moruțan, parcă voia să rupă lanțurile iobăgiei, lanțurile sclavagismului. Doamne, Dumnezeule.

D-asta nici nu sunt foarte supărat pe sportivi. Atât pot săracii, dar de dat au dat ce aveau mai bun. Dar atât pot. Nu trebuie să te superi ca măgarul pe sat pe ei.

În țara asta și în toată omenirea nu poți mulțumi 100% pe toată lumea. E o parte nemulțumită din naștere. Care se naște nemulțumit, ăluia n-ai ce să îi faci niciodată”, a susținut Dragomir, într-o intervenție la Fanatik

Moruțan: Trebuie să jucăm cum vă place vouă

La flash-interviul susținut după partida România – Kosovo, scor 2-0, Olimpiu Moruțan, care a intrat pe teren în minutul 71 în locul lui Ianis Hagi și a dinamizat jocul echipei naționale, i-a ironizat pe microbiștii care așteaptă de la jucătorii români să joace estetic în fiecare partidă. 

”Trebuie să jucăm tiki-taka cum că place vouă. Mă bucur că am câștigat. Important e să jucăm ce vă place vouă. Am avut un om în plus, am mers peste ei. Ne doream victoria, asta e clar. Am fost puțin supărat, dar mă bucur că s-a reluat meciul.

Toată lumea ne critică, normal că suntem slabi, nu? Am jucat prost cu Israel, deci suntem slabi. Ne bucurăm că am câștigat acum. Am văzut și noi că nu am jucam bine.

Am revăzut și acum ne-a ieșit jocul. Dacă suntem slabi, mergem mai departe. Așa cum suntem, vrem să ne calificăm la EURO!”, a declarat Olimpiu Moruțan la scurt timp după ce s-a încheiat meciul dintre România și Kosovo. 

Etichete: dumitru dragomir , olimpiu morutan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *