Sergio Ramos a revenit „acasă”! Ce primire i-au făcut fanii Sevillei, care l-au huiduit fără încetare 18 ani
0 3 minute 10 luni
  • Fotbal: România U20 – Cehia U20, joi, 17:45, DGS 1

  • Fotbal: Franța – Irlanda, joi, 21:45, DGS 1

Sergio Ramos a revenit „acasă”! Câți fani au fost pe stadion la prezentarea fundașului

Galerie Foto

Miercuri seara, Sergio Ramos a revenit pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, însă nu din p0ostura de adversar, așa cum s-a întâmplat în ultimii 18 ani.

Fundașul spaniol a fost întâmpinat de 23.000 de fani, care au creat o atmosferă de zile mari, în ciuda faptului că din 2005 și până acum l-au huiduit cu fiecare ocazie. 

  • 43.883 este capacitatea totală a stadionului din Sevilla

Primul meci al celor de la Sevilla de la transferul lui Sergio Ramos va avea loc pe 17 septembrie, contra celor de la Las Palmas. După primele 3 etape din noul sezon, andaluzii sunt ultimii în La Liga și nu au niciun punct acumulat.

Sergio Ramos, primele declarații după prezentarea la Sevilla

Urmărește La Bordul Lui Silver Spitfire, cel mai lung zbor care a înconjurat vreodată globul pământesc. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

Fostul căpitan al lui Real Madrid a semnat un contract valabil pe un an. Fundașul a avut și alte oferte, superioare din punct de vedere financiar, dar prioritatea sa a fost revenirea la Sevilla. Propuneri au mai fost de la Galatasaray și de la Al-Ittihad, care îi ofereau salarii imense.

  • Al-Hilal i-ar fi oferit lui Sergio Ramos un salariu anual de 20 de milioane de euro

La prezentarea oficială, Ramos a izbucnit în lacrimi. Legendarul fundaș le-a mulțumit oficialilor clubului pentru oportunitatea de a îmbărca tricoul clubului.

”Mereu am fost optimist. Dacă sunt aici, este pentru întreg clubul îmi ofertă această oportunitate de a veni acasă. Le voi fi mereu recunoscător. Obiectivul este același pentru toată lumea.

Mereu am fost o persoană care a fost mișcată de senzații și mereu am ales proiecte în care cred. La PSG am putut continua și pentru senzații. Am crezut că ciclul s-a terminat, dar nu e așa.

Ce îmi trebuia mie era în Sevilla. Sper să am norocul să merg acasă și să ridic titluri așa cum au făcut Jesus Navas și Rakitic. Chiar cred că putem câștiga un trofeu pentru că primul lucru de făcut este să credem!”, a declarat Sergio Ramos, citat de AS.com.

Etichete: la liga , sevilla , sergio ramos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *