Jovan Markovic: ”Se mai întâmplă să ratez”. Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre atacantul Universității Craiova
0 4 minute 11 luni
  • SuperLiga: PetrolulU Craiova 1948, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea CraiovaUTA, vineri, 21:30, DGS 1

Meciul Universitatea Craiova – UTA Arad poate fi urmărit vineri, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Jovan Markovic: ”Ne înțelegem din ce în ce mai bine în teren”

Întrebat cum îşi explică numărul mare de ratări din partida cu Poli Iaşi din etapa precedentă, fotbalistul a răspuns: ”Orice jucător ratează… eu încerc să dau gol la fiecare fază, însă se mai întâmplă să şi ratez. Eu nu am un obiectiv de număr de goluri, vreau să marchez cât mai mult şi să îmi ajut echipa, asta contează”.

Referitor la meciul cu UTA de vineri, Markovic a menţionat că îşi doreşte ca echipa sa să joace aşa cum a făcut-o în repriza a doua a partide cu Poli Iaşi.

O să fie un meci frumos mâine, vom da tot ce putem pentru a lua cele trei puncte. Sperăm să jucăm ca în a doua repriză cu Poli Iaşi. Noi ne înţelegem din ce în ce mai bine pe teren, iar asta începe să se vadă.

Noi analizăm fiecare meci cu echipele mai slab cotate, vedem unde am greşit şi încercăm să ne îmbunătăţim jocul.

Presiunea este mereu mare la Craiova, ne dorim să câştigăm campionate, ne dorim Cupe. Însă o luăm uşor şi vedem la sfâşitul sezonului cum stăm”, a spus atacantul, potrivit Agerpres.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre Jovan Markovic

Reghecampf nu se arată foarte îngrijorat de numărul mare de ratări ale atacantului Jovan Markovic.

Atacanţii e normal să rateze cel mai mult, ei sunt acolo în faţă… deci au şi momente când ratează. Alt lucru e mai important la Markovic şi asta s-a văzut la ultimul meci, faptul că îşi doreşte foarte mult, că aleargă foarte mult şi a ajutat în multe momente.

Că mai ratează, e normal, ratează şi jucătorii mari. O să ajungă şi el la un nivel mai ridicat şi atunci cu siguranţă va marca mult mai mult. Eu am vorbit cu el şi i-am spus că la calităţile pe care le ar trebui să marcheze în fiecare sezon 20-25 de goluri. Însă urmează un proces pentru că a avut unele ghinioane în carieră, deci trebuie ajutat. Obiectivul meu pentru el este sezonul ăsta minimum 15 goluri”, a spus el.

Avem un mix bun în echipă între jucători tineri şi jucători cu experienţă. Până şi cei tineri au zeci de meciuri în prima ligă, aşa că nu prea mai putem spune că sunt fără experienţă.

Sper să nu avem surprize şi cei tineri să fie motivaţi pentru că valoare au foarte mare. E prea devreme să tragem concluzii, dorinţa mea e să ţinem cât mai aproape de echipele din faţă… de fapt, să devenim noi una dintre echipele care e urmărită de celelalte.

Ăsta e obiectivul meu, pentru că îmi doresc să jucăm mai bine de la meci la meci şi să pierdem cât mai puţine puncte”, a adăugat Laurenţiu Reghecampf.

Etichete: laurentiu reghecampf , universitatea craiova , markovic , jovan markovic , universitatea craiova uta , etapa 6 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *