Bursucu′ a slăbit 12,5 kilograme: „Niciun efect advers (…). O să fiu mai ceva ca Victor Slav”
0 2 minute 10 luni

Bursucu’ a pierdut 12,5 kilograme după ce a urmat o procedură de montare a unui balon gastric, potrivit mărturisirilor făcute de prezentatorul de la Kanal D într-un interviu pentru Cancan

Bursucu'. FOTO Facebook Bursucu

Bursucu’. FOTO Facebook Bursucu

Prezentatorul a explicat în ce a constat procedura și cum se simte.

Am slăbit 12,5 kg. Mi-am pus doar un balon gastric. Nu mai mănânc. Niciun efect advers, m-am simțit excepțional”, a mărturisit Bursucu’, pe numele său real Adrian Cristea.

Prezentatorul de la Kanal D a explicat și ce restricții a presupus procedura imediat după intervenție și ce indicații alimentare are acum:

Nu mă abțin de la nimic. Există un plan nutrițional pe care-l ai, prima săptămână doar lichide, după ușor pasat, a treia săptămână îți pisezi cu furculița, din a patra săptămână ești normal. Doar că mănânci cantități mai mici”.

Bursucu’ a glumit pe marginea transformării sale fizice, spunând că partenera sa de viață l-a avertizat să nu ajungă ca Alex Velea.

Ce-i drept, a trecut la un număr mai mic când vine vorba de haine și, cel mai probabil, va mai schimba garderoba, fiindcă va mai pierde din kilograme. 

„O să fiu mai ceva ca Victor Slav”, a mai spus prezentatorul pentru Cancan.

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *