Fotbaliștii lui Manchester United au decis! Ce vor să se întâmple cu Mason Greenwood, suspendat de aproape 2 ani
0 3 minute 11 luni
  • SuperLiga: PetrolulFarul, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: FCSBCFR, duminică, 21:30, DGS 1

Totuși, fostul internațional englez rămâne suspendat în continuare de Manchester United, deoarece șefii clubului încă nu au luat o decizie legată de revenirea sa. 

Colegii lui Mason Greenwood vor ca atacantul să fie reprimit în lot

Potrivit presei britanice, dacă liderii de pe Old Trafford încă nu au ajuns la un consens, acest lucru l-au făcut fotbaliștii echipei.

Elevii lui Erik ten Hag au decis că Greenwood trebuie să primească o nouă șansă, întrucât nu a fost condamnat pentru faptele sale. Considerat unul dintre cei mai promițători atacanți din lume, englezul este suspendat încă de la începutul anului 2022. 

Harriet Robson i-a dăruit un copil lui Mason Greenwood, după scandalul uriaș provocat de fotbalist

Galerie Foto

La cinci luni după ce a scăpat de acuzații, Greenwood a devenit tată pentru prima oară. Mama copilului este nimeni alta decât Robson, cea care i-a distrus cariera după ce i-a făcut plângere penală și a distribuit pe internet imagini sau înregistrări legate de faptele de mai sus. 

Anunțul nașterii copilului a fost făcut pe Instagram, de către cei doi. Relația lor rămâne extrem de controversată, motiv pentru care atât Greenwood, cât și Robson au oprit comentariile la postarea în cauză.

Deși a fost abuzată de acesta, Robson a ales să-i mai dea o șansă lui Greenwood, considerat în continuare unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lume, dar care rămâne suspendat pe perioadă nedeterminată la Manchester United.

Imaginile tulburătoare postate de Harriet Robson

Anul trecut, tânăra a publicat pe internet mai multe dovezi că Greenwood a lăsat-o cu buza spartă și cu mai multe vânătăi pe corp. 

Atenție, imaginile pot avea un puternic impact emoțional!

Galerie Foto

Etichete: manchester united , mason greenwood


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *