Ce a spus Florinel Coman despre momentul în care a vrut să-și facă un selfie cu telefonul unui dinamovist: ”Îmi cer scuze”
0 3 minute 10 luni
  • SuperLiga: FC Botoșani – Petrolul, luni, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova – Oțelul, luni, 21:30, DGS 1

Vicecampioana s-a impus pe stadionul ”Arcul de Triumf”, sub privirile a 6.123 de spectatori. Coman și Olaru au înscris pentru FCSB, în timp ce Gregorio a marcat unicul gol al celor de la Dinamo.

Florinel Coman, despre momentul în care a vrut să facă un selfie cu telefonul unui fan dinamovist: ”Nu mi-a mers”

Desemnat omul meciului, Florinel Coman a fost și protagonistul celui mai amuzant moment al partidei. Spre finalul primei părți, în timp ce FCSB beneficia de un corner, un telefon ”a aterizat” pe teren din peluza ocupată de fanii dinamoviști. Șeptarul roș-albaștrilor l-a recuperat și a încercat să-și facă un selfie.

La final, Coman a explicat ce s-a întâmplat la acel episod.

Nu am apucat (n.r.- să facă selfie). Nu avea folie și nu mi-a mers, eram transpirat. Puțin umor. Am văzut un telefon, nici n-am văzut când a fost aruncat. Îmi cer scuze dacă nu a fost un gest frumos, dar eu consider a fost ok, a fost doar o glumă”, a spus Coman, la flash-interviu.

VIDEO Momentul în care Florinel Coman a vrut să-și facă un selfie cu un telefon aruncat din tribune

Florinel Coman, după FCSB – Dinamo 2-1: ”Derby de România trebuie să se joace pe un stadion mare”

Contează mai puțin pentru mine (n.r.- că a fost desemnat omul meciului), important e că am câștigat în derby. A fost o senzație specială să marchez, am jucat pentru suporteri, au venit în număr foarte mare, le dedicăm victoria. Au venit de la 6:30-7, au stat la cozi și au venit să vadă Steaua (n.r.- FCSB) câștigând în derby.

Sincer, derby de România trebuie să se joace pe un stadion mare, e meciul campionatului. Îi felicit (n.r.- pe cei de la Dinamo), au prestat un fotbal bun, dar mai au de lucrat. Îmi folosesc foarte bine stângul, am început să mă perfecționez cu piciorul neîndemânatic.

Mă bucur că am reușit să înscriu, dar important e să o fac în fiecare meci. De acum începe greul pentru că vom juca din 3 în 3 zile, dar avem un lot omogen”, a mai declarat Coman.

VIDEO Rezumat FCSB – Dinamo 2-1

Etichete: etapa 2 liga 1 , florinel coman , fcsb – dinamo , florinel coman selfie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *