Cine este polițistul de frontieră ucis în atacul armat de pe Aeroportul Chișinău
0 3 minute 12 luni

Cine este polițistul de frontieră ucis în atacul armat de la Aeroportul Chișinău / Foto: MAI R.Moldova

Cine este polițistul de frontieră ucis în atacul armat de la Aeroportul Chișinău / Foto: MAI R.Moldova

Află în articol cine este polițistul de frontieră ucis în atacul armat de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Poliţia de Frontieră din Republica Moldova a făcut publică identitatea poliţistului de frontieră ucis în atacul de la Aeroportul Chişinău. Acesta era agent-şef adjunct Muntean Serghei, avea 31 de ani şi activa în Poliţia de Frontieră din anul 2011.

„Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, a colegului nostru Serghei Muntean. Polițistul de frontieră este victima agresorului care astăzi, pe Aeroportul Internațional Chișinău, a folosit arma de foc și a făcut două victime.

Angajații Poliției de Frontieră sunt profund îndurerați de moartea tragică a colegului și împărtășesc întristarea tuturor celor care l-au cunoscut. În aceste momente grele transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și camarazilor, însoțite de gândurile noastre de mângâiere şi îmbărbătare.

VEZI ȘI: Atac armat pe Aeroportul Internațional Chișinău

Cine era Muntean Serghei

Agent-șef adjunct Muntean Serghei era în vârstă de 31 de ani și activa în Poliția de Frontieră din anul 2011.La fel, în legătură cu trecerea în neființă a colegului din securitatea aeronautică, echipa Poliției de Frontieră vine cu un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate, fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare și să îi dea putere să treacă peste aceste momente”, a transmis Poli’ia de Frontieră a Republicii Moldova într-o postare pe Facebook.

Reamintim că în această seara, un incident cu focuri de armă a avut loc pe Aeroportul Internațional Chișinău. Atacul armat s-a soldat cu 2 morți și un rănit. Ministerul moldovean de Interne a confirmat două persoane au fost ucise, un angajat de securitate aeroportuară şi un poliţist de frontieră, iar atacatorul a fost capturat şi este rănit. Acesta este un cetăţean din Tadjikistan, în vârstă de 43 de ani. De asemenea, un pasager a fost rănit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

aeroport


atac armat


chisinau


frontiera


politist

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *