Marius Șumudică a dat un verdict neașteptat, după eliminarea Farului din UEFA Champions League
0 4 minute 10 luni
  • SuperLiga: SepsiU Craiova 1948, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: UTACFR, vineri, 21:30, DGS 1

Deși Sheriff a câștigat fără emoții returul, Marius Șumudică este de părere că Farul are jucători mai buni și că eliminarea a fost cauzată doar de factorul fizic.

VIDEO cu rezumatul meciului Sheriff – Farul 3-0:

Reacția lui Marius Șumudică după Sheriff – Farul 3-0

Eu nu sunt de acord cu unele comentarii care s-au făcut în studio. Eu consider că Sheriff Tiraspol nu este peste Farul individual. Asta e părerea mea.

Cel mai mare transfer pe care l-au făcut ei este de 100.000 de euro. L-am auzit și pe domnul Stoichiță de Luvannor, păi Luvannor este lăsat de trei ani. Jucătorul care a marcat golul doi am crezut că s-a accidentat când se bucură, nici nu știa să se bucure, ca să vă dați seama cât a marcat în viața lui.

Noi am vândut la Brighton, îl avem pe Alibec, cu care nu se compară niciodată Luvannor.

Mai departe, ce s-a întâmplat pe teren, nu pot să spun și să vorbesc despre Gică Hagi. A câștigat campionatul. Ok, are o problemă în Europa.

Sheriff Tiraspol a schimbat 18 jucători. Adversarii lor din campionat sunt mult mai slabi decât cei pe care îi are Farul la noi.

Au fost niște greșeli individuale… Cel puțin la Popescu, la golul trei, n-am văzut în viața mea să te înmoi pe picioare așa. Cum e posibil să cazi în halul ăsta la un duel?

Din punct de vedere fizic, au fost mai proaspeți, au câștigat toate duelurile cei de la Sheriff.

Eu nu pot să accept niciodată că jucătorii de la Sheriff sunt, individual, peste jucătorii Farului. Jucătorii care au venit acum la Tiraspol nu știu dacă au fost pe unde a fost transferat Băluță. Ei au format o echipă într-un timp record, dar au dorință de victorie și dorință să se autodepășească.

Eu îl știu și pe portar, a fost în Arabia Saudită patru-cinci ani. Nu sunt niște nume extraordinare.

S-au dovedit mai buni, dar asta nu înseamnă că individuali luați sunt mai buni decât ai noștri. Sunt zile și zile. O să vedem unde va ajunge Tiraspol. Eu zic că nu ăsta e principalul motiv, că e Sheriff peste noi individual. Individual, Farul are jucători mult mai buni decât cei de la Tiraspol.

Nu trebuie să facem acum nicio dramă, și eu sunt supărat, îmi doream pentru Gică să meargă mai departe. El știe cel mai bine, sunt lucruri de bucătărie internă, care trebuie analizate.

Eu am crezut că Farul va trece ușor de Sheriff Tiraspol. Pentru mine, este o mare surpriză”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

Farul, în Conference League

Din cauza eșecului de la Tiraspol, Farul a retrogradat direct în Conference League, unde va juca în turul doi preliminar.

Adversar va fi echipa FC Urartu, din Armenia, învinsă de Zrinjski, reprezentanta Bosniei, în primul tur preliminar din UEFA Champions League.

Etichete: marius sumudica , preliminarii champions league , sheriff farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *