Cinci români au murit și alți patru sunt răniți grav, după o urmărire pe străzile din Strasbourg. Impactul a fost transmis pe Facebook
0 3 minute 1 an

ACTUALIZARE 22.30 Numărul morților în accidentul grav de la Strasbourg a ajuns la 5, după ce doi dintre răniți au decedat pe patul de spital, scrie voceatimisului.ro. Accidentul a avut loc în jurul orei 17:00 în districtul Port-du-Rhin, din Strasbourg, Franţa. Cursa nebună a fost transmisă pe Facebook de unul dintre membrii unuia din clanurile implicate.

Cursa a început după ce două familii, una din Strasbourg, cealaltă din Kiel, nordul Germaniei, s-au luat la ceartă pe fondul unor probleme mai vechi. 

În urma accidentului, două femei au murit pe loc, iar un bărbat, aflat în stop cardio-respirator, a decedat la scurt timp. Ulterior, la spital au mai murit încă două persoane. Alte patru persoane au sunt în continuare în stare gravă.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%

Cel puțin trei români au murit și alți șase sunt răniți grav după ce s-au întrecut cu mașinile pe străzile din Strasbourg. Unul dintre ei a transmis live pe Facebook momentulul impactului.

Accidentul a avut loc luni în jurul orei 17.00, ora locală, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. Trei mașini au intrat în coliziune după o șicanare în trafic și o urmărire ca în filme. 

Urmările sunt tragice: 3 persoane au murit pe loc, iar alte 6 au fost rănite grav. 

Potrivit presei locale, totul a izbucnit în urma unui conflict între două familii de romi din Timișoara.

Zeci de polițiști, pompieri și un elicopter au intervenit la locul accidentului. Polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a calma spiritele, pentru că disputa a continuat și după producerea accidentului.

În imaginile surprinse într-o transmisiune live pe Facebook se aud inclusiv focuri de armă, după momentul impactului. 

Poliția franceză a deschis o anchetă în acest caz.

Editor : A.P.

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *