Cum explică „recidivistul” Onea violențele din meciurile cu FCSB și CFR Cluj. Reacția „originală” a lui Crăciunescu
0 4 minute 1 an
  • SuperLiga: UTAHermannstadt, marți, 20:00, DGS 1

  • Premier League: ArsenalChelsea, marți, 22:00, DGS 1

Răzvan Onea „a scăpat” după intervențiile violente din meciurile cu CFR Cluj

În minutul 31, fundașul dreapta al giuleștenilor a intrat prin alunecare asupra lui Krasniqi, cu viteză, însă arbitrul Marcel Bîrsan nu a acordat nimic. Dan Petrescu a răbufnit pe margine, mai ales că, după câteva secunde, arbitrul a dat un fault pentru Rapid. Antrenorul ardelenilor a primit cartonaș galben pentru proteste.

Fostul mare arbitru internațional, Ion Crăciunescu, a explicat diferența dintre acest fault al lui Onea și cel din meciul cu FCSB, asupra lui Florinel Coman.

„Cred că l-a faultat, că ajunge târziu după ce centrează și e un atac întârziat. El vine și îl ia. Atac întârziat. Păi dacă nu o fi avut în plan să dea galben?!…

Deosebirea e că acesta e un fault imprudent, iar celălalt a fost altceva. Dar de galben e”, a spus Ion Crăciunescu, la Fotbal Club.

Cum explică Onea intrările asupra lui Florinel Coman și Ermal Krasniqi

Briam Beamer, maestru Do it Yorself, vine în salvarea renovărilor puse în așteptare. Îndemânaticii, pe DIGI Life și DIGI Online, azi de la 22:00.

Onea se află la a doua ispravă de acest gen, în meciuri consecutive. La partida cu FCSB, fundașul Rapidului a avut o intrare extraordinar de dură asupra lui Florinel Coman.

Mai mulți specialiști au spus că Onea merita eliminat, iar acel moment a căpătat amploare și a intervenit chiar și șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, care i-a luat însă apărarea arbitrului.

După meciul cu Rapid, Onea a comentat și faultul din meciul cu FCSB, cu un calm imperturbabil.

Răzvan Onea: „Eu n-am luat roșu, iar Coman a putut să joace ieri”

„Am încercat să evit cât mai mult tot ce s-a scris, pentru mine a fost important că Coman a ieșit sănătos de pe teren. Eu n-am luat roșu, nu mi-am lăsat echipa în inferioritate, iar el a putut să joace ieri, m-am bucurat foarte mult și asta a fost cel mai important pentru mine toată săptămâna. Restul criticilor vin, dar…

Nu pot să spun eu ce meritam, au spus specialiștii. Eu cred că, după ce mi-am dat seama că nu mai pot să ajung la minge, am încercat cât mai mult să protejez, mi-am tras picioarele la spate și cred că de asta nu am luat roșu. Dacă aș fi mers cu talpa în față, aș fi luat cu siguranță roșu”, a spus Onea, despre intervenția asupra lui Florinel Coman.

Fundașul Rapidului a explicat și intervenția asupra lui Krasniqi, la meciul Rapid – CFR.

„Nici măcar nu a fost fault, eu am încercat să pun o contră la o centrare și domnul arbitru nici măcar nu a dat fault. L-am întrebat pe Krasniqi dacă l-am lovit și mi-a arătat că s-a lovit la față cu un alt coleg, avea sânge la gură. A zis că nu eu l-am lovit.

Nu am luat niciodată cartonaș roșu direct, am luat în Liga 2 două galbene, unul pentru simulare. Deci nu mă consider un jucător dur”, a precizat Onea.

Etichete: ion craciunescu , rapid cfr cluj , florinel coman , razvan onea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *