Harry Maguire vrea să plece de la Manchester United. Ce l-a determinat pe englez să ia decizia
0 3 minute 1 an
  • Premier League: LiverpoolTottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea CraiovaFCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Fotbalistul nu este mulțumit de minutele jucate. Fundașul a evoluat în acest sezon în doar 13 meciuri în calitate de titular pentru ”Diavolii Roșii”.

Harry Maguire vrea să plece de la Manchester United

Potrivit celor de la Daily Mail, fotbalistul se teme că ar putea rata Campionatul European din 2024 dacă mai rămâne pe Old Trafford, iar din cauza acestui lucru, el forțează plecarea în această vară.

Chiar dacă nu a mai prins minute la Manchester United, Gareth Southgathe, selecționerul Angliei, a continuat să îl titularizeze pe fundașul central de 30 de ani.

AS Roma, Inter și West Ham s-au arătat deja interesate de serviciile lui Magurie, însă acesta va trebui să renunțe la pretențiile salariale pentru a pleca. În acest moment, englezul câștigă 190.000 de euro pe săptămână.

În tot acest timp, Erik ten Hag a decis să îl folosească fundaș central pe Luke Shaw, fotbalist care este la bază apărător stânga, doar pentru a nu îl mai introduce pe Maguire.

  • Maguire joacă la Manchester United din 2019, atunci când ”Diavolii Roșii” le-au plătit celor de la Leicester City suma de 87 de milioane de euro.

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Harry Maguire!

De la venirea lui Erik ten Hag, Maguire și-a pierdut locul de titular, olandezul preferându-i pe Raphael Varane și Lisandro Martinez.

Din această cauză, plecarea sa de la trupa de pe Old Trafford pare iminentă la finalul stagiunii. Englezii au pregătit și un înlocuitor, din Ligue 1. Axel Disasi, 25 de ani, de la AS Monaco, este dorit de Manchester United, anunță presa din Hexagon.

Aducerea sa ar urma să-i coste pe „Diavoli” 50 de milioane de euro, mai precizează sursa citată.

Fundașul are 3 selecții în naționala Franței și a ajuns la formația monegască 2020, de la Stade de Reims, pentru 13 milioane de euro. De atunci, Disasi a devenit titular la AS Monaco, unde în ultimul timp a făcut cuplu cu Benoit Badiashile, fotbalist transferat de Chelsea, în iarnă, pentru 37 de milioane de euro.

Etichete: manchester united , harry maguire


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *