Farul Constanta, remiza in deplasare cu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe. Marinarii“, egalati in minutul 90! (GALERIE FOTO)
0 3 minute 1 an

Farul Constanța, remiză în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. „Marinarii“, egalați în minutul 90!

Farul Constanța, echipa care conduce în clasamentul din turneul play-off al Superligii, a disputat în această seară meciul din etapa a șasea (prima din retur), întâlnind în deplasare formația de pe poziția a șasea (ultima), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1 (Ștefănescu 90 / Borza 73), într-o partidă în care au deschis scorul și, în afară de gol, „marinarii“ au ratat mai multe ocazii mari, având și o bară (Mazilu, la 0-0), însă au fost egalați în minutele de final.  
 
Au evoluat:

Sepsi (antrenor, Cristiano Bergodi): Niczuly – Ciobotariu, Bălașa, M Tamaș, Ispas – Junior (76 Păun), Matei (90+2 Ninaj), Papa (80 Rodriguez) – Rondon (76 Tudorie), Safranko, Ștefănescu. Rezerve: Began – A.Nistor, Achahbar, Varga, Kocsis.

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani – Kiki, Larie, M.Popescu, Borza (74 Nedelcu) – Artean, Băluță (81 Boli), Grameni (74 Casap) – Alibec, Munteanu (87 N. Popescu), Mazilu (74 Mateus). Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Sali, I. Cojocaru.

Egalați în minutul 90, ne întoarcem cu un singur punct de la Sfântu Gheorghe. Obligatoriu înainte! Rămânem uniți!, se arată pe pagina de Facebook a Farului.

Farul a încheiat la egalitate partida din deplasare cu Sepsi, 1-1, însă a fost la numai câteva minute de un nou succes foarte important. „Marinarii” au atacat mai mult, au dominat teritorial, și-au creat ocazii bune, dar tabela a fost deblocată de abia în min.72, prin Borza, care a reluat în plasă o acțiune pornită de la Alibec și continuată de L. Munteanu. Atacantul împrumutat de la Fiorentina ar fi putut dubla avantajul în min 84, dat Niczuly a resins miraculos. Gazdele ai restabilit egalitatea în min.90, prin Ștefănescu, s-a precizat pe site-ul oficial al clubului de pe litoral.

În clasament, Farul Constanța are cinci puncte față de a doua clasată, campioana CFR Cluj, care nu a jucat încă în etapă, urmând a evolua luni, 1 mai, de la ora 20.30, pe terenul lui Rapid București.   

În runda următoare, Farul va juca pe teren propriu cu Rapidul (sâmbătă, 6 mai, de la ora 21.30).

Sursa foto: ZIUA de Constanța 

Urmareste-ne pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *