Horoscop pentru sambata, 1 iunie 2024. Iata ce le este rezervat astazi zodiilor
0 5 minute o lună

Horoscop pentru sâmbătă, 1 iunie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

Berbec

În acest weekend ar trebui sa te simti in elementul tau. Sunt momente importante în care se conturează o nouă etapă de viață. Esti tentat sa te implici in mai multe treburi deodata, de aceea fii prudent. Relatiile cu ceilalti, in special cu partenerul de viata sunt distorsionate. Dialogurile sunt recomandate, insa cu greu se va putea cădea la pace.

Taur

La finalul acestei saptamani astrele iti recomanda detasare de forfota cotidiana, retragere in locuri linistite si somn mai mult. Sanatatea este vulnerabila pe toate segmentelele corpului. Inca exista un fond predispus la neplaceri medicale, greu de localizat sau remediat. Duminica te vei simti mai bine, revenindu-ti cheful de viata. Totusi nu forta nota si ocupa-te de tine mai mult.

Gemeni

Weekend-ul îți aduce în preajmă prieteni. Dialogurile cu acestia iti pot oferi o perspectiva interesanta asupra problemelor cu care te confrunti in prezent. Totusi, fereste-te de a-ti divulga secretele si planurile de viitor. Se întrezărește un final de etapă în segmentul prietenilor, însă sunt șanse de a fi afectate și relațiile sentimentale.

Rac

Esti chemat la rampă la finalul acestei săptămâni. Poti participa la evenimente mondene sau macar la o reuniune cu multa lume. Pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti pot avea de suferit, de aceea fii prudent. Pe de alta parte, segmentul familial și domestic te solicită foarte mult, astfel că se conturează finalul unei etape socio-profesionale.

Leu

În zilele acestui weekend mergi la un teatru, vizioneaza un film sau participa la seminarii pe teme neconventionale. Sunt momente bune pentru a-ti rafina sufletul si pentru a invata ceva nou si deosebit. Poti lua legatura cu cineva aflat departe de tara. Vestile primite sunt destul de alarmante, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Fecioara

Este indicat sa te ocupi de bugetul familiei, de cumparaturi si de facturi la finalul acestei săptămâni. Cu toate ca exista o mare discrepanta intre ce iti doresti tu, din punct de vedere financiar, si ce iti poti permite sa achizitionezi, cu putin efort vei reusi sa depasesti perioada cu bine. Grijile financiare sunt întemeiate pentru ca veniturile sunt fluctuante.

Balanta

Astrele te sfatuiesc sa te ocupi de relatiile parteneriale la finalul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse legate de bugetul comun si de bunuri patrimoniale. Este nevoie ca tu sa-ți controlezi reactiile vizavi de ceilalti, deoarece esti destul de subiectiv si in ganduri si in fapte. Emotivitatea este ridicata, aspect ce iti poate altera cheful de viata.

Scorpion

Cu greu te vei desprinde in acest weekend de indatoririle profesionale. Vrei, nu vrei, va trebui sa rezolvi diverse treburi restante. Sefii te preseaza mult, de aceea fii prudent si lucreaza atent tot ce depinde de tine. Colegii te sprijina putin sau deloc, insa de retinut ca acestia țes intrigi, conflicte sau bârfe, mai mult sau mai putin fondate.

Sagetator

Se pare ca vei fi invitat la o petrecere sau tu vei organiza una pentru cei dragi. Oricum, cheful de aventuri si bucuria de a trai vor fi accentuate. Persoana iubita sau copiii iti pot umbri starile interioare, dar cu prudenta si detasare poti depasi totul cu bine. In aparenta aceste personaje par ca iti sunt alaturi.

Capricorn

Treburile gospadaresti si membrii familiei te asteapta in acest weekend. Ai spor la curateniile generale si la verificarea spatiului de locuit pentru a vedea daca este nevoie de reparatii sau imbunatatiri. Se pot produce avarii la instalatiile de apa sau datorita intemperiilor. Pe undeva ai senzatia ca nu iti gasesti locul nici acasa, nici in alta parte, insa controleaza-ti impulsurile.

Varsator

Influxurile astrale te indeamna fie sa pleci intr-o excursie, sau macar intr-o vizita la cineva apropiat, fie sa stai acasa. Sambata este posibiul sa calatoresti, pe o distanta scurta, dar suficienta cat sa-ți dea batai de cap. Fii atent pe unde calci, cu cine te intalnesti si ce discuti. Duminca te poti ocupa de casa si de membrii familiei.

Pesti

Totul se invarte in jurul banilor la sfarsitul acestei saptamani. La o privire atenta in domeniul profesional poti constata ca exista un dezechilibru major intre cat si cum muncesti tu si ce rasplata primesti. Este o perioada delicata din punct de vedere financiar, asa incat evita cheltuielile nefondate. Duminica se intrezaresc intalniri si dialoguri cu apropiații.

Sursă: astrocafe.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *