Regele Charles a făcut o vizită surpriză la un colegiu militar. Monarhul a fost în formă de zile mari și a glumit cu ofițerii
0 3 minute o săptămână

Regele Charles s-a întâlnit cu soldații și personalul de la Școala Regală de Inginerie Militară – 3 Royal School of Military Engineering – (3 RSME), într-o vizită surpriză. Monarhul britanic și-a cerut scuze că i-a luat prin surprindere și a glumit spunând că i s-a permis „să iasă din cușcă”.

La sosire, monarhul a fost întâmpinat de Lordul locotenent Nigel Atkinson și de generalul-maior Eldon Millar. Regele Charles, care este colonelul șef al inginerilor regali, a fost salutat de ofițerii școlii. Monarhul s-a întâlnit și cu personalul și familiile elevilor Școlii Regale de Inginerie Militară 3 RSME, baza de pregătire a inginerilor regali ai armatei.

În timp ce regele a fost condus în mijlocul elevilor militari, acesta a glumit, făcând referire la faptul că se află sub tratament oncologic.

„Îmi cer scuze că v-am luat prin surprindere, când a apărut această oportunitate și mi s-a permis să ies din cușcă, am vrut să vin să arunc o privire”, le-a spus Regele Charles militarilor și personalului școlii.

Natalie Newman, una din persoanele prezente în timpul vizitei, a descris întâlnirea cu Regele Charles ca fiind „uimitoare”, în ciuda emoțiilor pe care le-a avut înainte.

„I-am spus câți copii am, că am trei copii și el a glumit spunând că o băutură tare ajută la orice”, a spus femeia. „Era foarte amuzant, părea bine sănătos și optimist”.

Înainte de plecare, Majestatea Sa a semnat Cartea de vizitatori a regimentului și a primit cadouri de la copiii soldaților. 

Vizita Regelui vine la două zile după ce purtătorul de cuvânt al Prințului Harry a spus că tatăl său e prea ocupat pentru a-l vedea pe Ducele de Sussex în timp ce acesta se află la Londra, la un eveniment care marchează un deceniu al Jocurilor Invictus.

Editor : M.I.

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *