Marius Avram a dat verdictul, după ce arbitrii au provocat un scandal uriaș la Real Madrid
0 3 minute 2 săptămâni
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Oaspeții au egalat în minutul 90+13, dar reușita nu a fost validată, deoarece centralul Szymon Marciniak, influențat de ofsaidul semnalizat de tușier, a fluierat înainte ca Matthijs de Ligt să trimită mingea în poartă. 

Marius Avram a confirmat că s-a comis o eroare gravă de arbitraj la Real Madrid – Bayern

În contextul în care după meci a apărut un scandal uriaș, faza a fost analizată la scurt timp de Marius Avram (44 de ani), fost arbitru FIFA și actual analist Digi Sport. 

„Sunt surprins că la nivelul ăsta e o greșeală atât de mare. Nu o greșeală de ofsaid sau nu, e foarte strâns, milimetric. S-a greșit pentru că nu s-a respectat protocolul, unde scrie că tușierul trebuie să aștepte finalul fazei și apoi să ridice fanionul. Astfel, îi lasă pe cei din cabina VAR să analizeze faza.

Faptul că a ridicat fanionul i-a făcut pe cei de la VAR să nu poată interveni. A fost o dublă greșeală, a tușierului și a lui Marciniak, care putea fluiera după finalul fazei.

N-avem de unde ști dacă a fost sau nu gol. Această decizie pune o pată neagră pe arbitraj, sunt sigur că vor fi multe discuții. Greșeala mai mare e a asistentului, care a ridicat fanionul. Marciniak avea voie să mai aștepte până la fluier”, a explicat Avram, la Euro Fotbal. 

VIDEO cu faza controversată de la finalul meciului Real Madrid – Bayern 2-1: 

VIDEO cu rezumatul meciului Real Madrid – Bayern 2-1: 

Etichete: real madrid , arbitraj , borussia dortmund , marius avram , szymon marciniak


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *