Ce i-a spus tușierul lui Matthijs de Ligt, după ce golul olandezului cu Real Madrid din prelungiri a fost anulat: ”O rușine”
0 3 minute 2 săptămâni
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Golurile din această partidă au fost marcate de Joselu (minutele 88 și 90+1) pentru ”Galactici”, respectiv Alphonso Davies (minutul 68) pentru ”Bavarezi”

În prelungirile partidei de pe Santiago Bernabeu (minutul 90+13), Matthijs de Ligt (24 de ani), fundașul central al lui Bayern Munchen, a marcat, însă reușita acestuia a fost anulată de tușier care a semnalizat imediat ofsaid înainte ca faza să se încheie.

Decizia de a anula golul a fost confirmată ulterior și de centralul Szymon Marciniak. 

La scurt timp după finalul meciului, De Ligt a dezvăluit ce i-a spus tușierul care a decis să-i anuleze golul care ar fi dus partida în prelungiri. 

Matthijs de Ligt: ”Arbitrul de linie mi-a spus: îmi pare rău, am greșit”

Matthijs de Ligt a dezvăluit la flash-interviul după partidă că tușierul partidei i-a comunicat că-și cere scuze pentru decizia luată, aceea de a ridica atât de rapid fanionul înainte ca faza să fie dusă până la capăt. 

„Arbitrul de linie mi-a spus: îmi pare rău, am greșit. A fost o rușine”, a spus De Ligt, potrivit beIN Sports, citat de jurnalistul Fabrizio Romano. 

De asemenea, fundașul central olandez a decis să ”o înțepe” pe Real Madrid, prin prisma faptului că, în opinia sa, a fost ajutată de arbitri să ajungă în finala Champions League. 

„Nu vreau să spun că Real Madrid are mereu arbitrii de partea ei, dar asta a făcut diferența astăzi. Real, când crezi că e moartă, are o ultimă suflare… de aceea are 14 Ligi ale Campionilor”, a spus De Ligt pentru Moviestar. 

VIDEO cu golul anulat al lui Matthijs de Ligt

VIDEO Rezumat Real Madrid – Bayern Munchen 2-1

Etichete: real madrid , bayern munchen , matthijs de ligt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *