Declaratii de avere Constanta: Averea si interesele lui Constantin Tohaneanu, secretar general al comunei Independenta (DOCUMENTE)
0 3 minute 2 săptămâni

Declarații de avere Constanța: Averea și interesele lui Constantin Tohăneanu, secretar general al comunei Independența

06 May, 2024 17:01


06 May, 2024 17:01

ZIUA de Constanta





466




Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Constantin Tohăneanu, având funcţia de secretar general al comunei Independența, județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.

 
În ultima declarație de avere, depusă pe 02.03.2022 a menționat că deţine un teren intravilan în Independența, dobândit prin moștenire, în suprafață de 2.500 m2, și un teren agricol, dobândit prin moștenire, în suprafață de 20.50 Ha.
 
Conform datelor înscrise în document, acesta are și o casă în Independența, de 2.500 m2, dobândită prin moștenire.
 
Tohăneanu a înscris în declarația de avere și o mașină marca Skoda, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 43.772 lei de la Primăria Independența.
 
În ceea ce privește venituri din activităţi agricole, a menționat suma de 50.000 lei din exploatație teren agricol subvenție APIA vânzare cereale.
 

Tohăneanu nu a declarat interese.
 

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Constantin Tohăneanu. 

Citește și:

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele lui Petrică Răducan, secretar general la Comuna Istria (DOCUMENTE)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *