Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”
0 3 minute 2 săptămâni
  • Liga 2: Gloria Buzău – Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG – Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

În urma acestui rezultat, formația din Bănie a rămas pe ultimul loc în play-out și este în pericol să retrogradeze.

Florin Prunea nu a avut milă de jucătorii celor de la FCU Craiova după înfrângerea cu UTA Arad

Fostul mare internațional a urmărit partida dintre UTA și FCU Craiova, iar Florin Prunea nu s-a ferit să îi critice pe jucătorii echipei din Bănie, care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor într-o partidă ”pe viață și pe moarte”.

Florin Prunea nu a avut milă de jucători și a scos în evidență condițiile excelente pe care le au aceștia la FCU Craiova 1948. Totuși, fotbaliștii oltenilor sunt foarte aproape să retrogradeze din SuperLiga României, chiar dacă mai mulți specialiști au evidențiat calitățile acestora.

”A fost exact pe dos, parcă a fost un meci amical, parcă au tratat meciul ca pe un amical. O echipă atât de îngenuncheată rar mi-a fost dat să văd. Nu pot să înțeleg de ce. Îi au pe băieții aștia din zona centrală. Domnul Compagnucci, e centrare de 30 de metri și pierzi marcajul? Sunt faze simple, nu vine nimeni să strângă acolo!

Lacroix zici că are vagoane în spate când îl vezi cum aleargă. Domnul Chițu, fotbalist de la care ai pretenții, așa se joacă atunci când ai sabia deasupra capului, când joci pe viață și pe moarte?! Ăsta e respectul pe care îl arăți clubului și suporterilor, să stai cu mâinile pe lângă tine și să mergi pe teren?

O echipă cu un buget de 7-8 milioane de euro, cu condiții de top, să te duci în divizia B? La un astfel de joc nu îți mai trebuie nici antrenor! E o echipă îngenuncheată, nu poate să alerge”, a spus Florin Prunea la Digi Sport Special.

VIDEO cu rezumatul partidei UTA Arad – FCU Craiova 3-1

Etichete: florin prunea , uta arad , fcu craiova , video uta arad fcu craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *