Simonis: Domnul Piedone ar trebui să se gândească la un exit, să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei
0 3 minute 2 săptămâni

Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor și candidat la șefia CJ Timiș, a spus marţi seara, în exclusivitate la Digi24, că Popescu Piedone ar trebui să se gândească la „un exit” din cursa electorală. „Domnul Piedone ar trebui să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei”, a spus Simonis.

Alfred Simonis: Domnul Piedone a și fost depășit de doamna Firea. Din punctul meu de vedere, bucureștenii sunt mai inteligenți și nu votează în funcție de ce spune unul sau altul.

În acest moment, cred că domnul Piedone ar trebui să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, asta este cel puţin senzaţia şi percepţia mea, şi ar trebui să se gândească, poate, la un exit din această poveste.

Fragmentarea votului anti-primar în funcţie nu face decât să avantajeze primarul în funcţie, lucru care nu este valabil doar pentru Bucureşti, ci pentru orice localitate din ţară.

Capitala nu prea a funcționat în ultima vreme, și cred eu că alternativa nu poate fi decât doamna Firea, care a mai fost primar, a fost ministru, este senator și are cunoștințe să gestioneze capitala și să poarte un dialog la nivel european.

Mă îndoiesc că ceilalți au această capacitate. Din cei 10 candidați, doar unul poate câștiga, deci ceilalți sunt încercări nereușite.

Coaliția a încercat un candidat care să poziționeze votul politic al celor partide să urmărească un candidat anume – Cârstoiu. Atacurile, linșajul mediatic, dl. Cârstoiu a fost linșat, e un om care salvează vieți, din păcate în politică e mai puțin important adevărul și e mai importantă percepția. Pe mine m-a convins, am fost unul din cei care a crezut că un doctor de renume ar putea să fie un candidat excelent – asta-i viața politică, cu încercări.

Editor : Liviu Cojan

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *