Vinicius a reușit o ”dublă” pentru Real Madrid și după a descris în patru cuvinte returul cu Bayern Munchen
0 3 minute 2 săptămâni
  • BASCHET: Fenerbahce – Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund – PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Astfel, una dintre semifinalistele Ligii Campionilor se va decide la returul de pe Santiago Bernabeu de săptămâna viitoare, care va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.

Vinicius Jr a reușit o dublă și a descris în patru cuvinte returul de pe Santiago Bernabeu: ”O noapte magică acasă”

”Galacticii” au deschis scorul pe Allianz Arena prin Vinicius, minutul 24, dar bavarezii au întors scorul în repriza secundă. Leroy Sane a adus egalarea, iar Harry Kane a dus-o pe Bayern în avantaj după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. În cele din urmă, Vinicius a mai marcat încă o dată și a stabilit scorul final.

Brazilianul a reușit primul gol, după ce a primit o pasă excelentă din partea lui Toni Kroos. La finalul partidei, Vinicius i-a mulțumit pe această cale și a vorbit și despre returul de pe Santiago Bernabeu.

”Ne dorim mereu să câștigăm, dar știm că această competiție este grea. Ambele echipe au foarte multă calitate și își crează multe ocazii. Nu este niciodată ușor și acum trebuie să ne odihnim până săptămâna viitoare.

Știm că fanii vor da totul pentru a merge la Londra. Toni (n.r. Toni Kroos) face mereu totul foarte ușor și azi mi-a dat o pasă de gol. Ne-am antrenat foarte mult împreună și ne cunoaștem foarte bine.

Sunt foarte fericit că am putut marca două goluri. O să avem o noapte magică acasă. În această competiție este important să nu pierzi. De aceea suntem aici. Vrem să facem lucruri mărețe și să mergem în finală.”, a spus Vinicius la finalul partidei, potrivit as.com.

VIDEO Rezumatul meciului Bayern Munchen – Real Madrid 2-2

Etichete: real madrid , video bayern real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *