Gest emoţionant făcut de Alexia pentru medicul care i-a replantat braţele. Ce cadou i-a oferit
0 3 minute 1 an

Medicul Sidonia Susanu a primit un cadou deosebit din partea Alexiei Tudose, tânăra pe care a salvat-o în urma unui cumplit accident rutier. Gestul plin de emoţie este menit să arate recunoştinţa pe care adolescenta o are faţă de medicul ieşean.

Alexia Tudose şi Sidonia Susanu SURSĂ Facebook dr. Sidonia Susanu

Alexia Tudose şi Sidonia Susanu SURSĂ Facebook dr. Sidonia Susanu

Astfel, Alexia i-a oferit medicului Sidonia Susanu un cadou cu o semnificaţie deosebită, fiind vorba despre un Certificat de Renaştere.

Cadou emoţionant din partea Alexiei

Pe certificatul de renaştere, tânăra în vârstă de 15 ani i-a trecut drept părinţi pe soţii Sidonia şi Mihai Susanu, gest care a emoţionat-o pe cea care a reuşit să-i salveze braţele fetei.

„Mulţumesc frumos, Alexia, pentru surpriza extraordinară şi bucuria cu care mi-ai umplut sufletul! Este o mare onoare pe care ne-ai oferit-o, alegându-ne să fim “părinţii renaşterii tale”! Tu, draga mea copilă, eşti simbolul triumfului vieţii şi al binelui! La început de Săptămână a patimilor, în aşteptarea Învierii Domnului, vă urez tuturor, dragi prieteni, ca binele să biruiască întotdeauna în viaţa voastră!”, a precizat dr. Sidonia Susanu, într-un mesaj de mulţumire.

Alexia nu i-a uitat nici pe ceilalţi medici care au participat la intervenţiile ce i-au salvat viaţa. Astfel, numele lor au fost menţionate la naşi.

Alexia a fost implicată într-un grav accident

Alexia este o adolescentă de 15 ani, pasionată de cântat și dans, iar pe 16 decembrie 2022 se îndrepta cu un autocar în care se mai aflau 34 de artiști, spre un festival din Slobozia, când șoferul a derapat într-o curbă. 25 de persoane, dintre care 12 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale.  

  În urma accidentului, copilei i-a fost amputat unul din brațe, iar celălalt devascularizat. Norocul a făcut ca fratele ei, de 16 ani, să se afle cu ea în autocar și i-a sărit imediat în ajutor. 

„Acest lucru este absolut extraordinar, pentru că doar având un punct de pornire foarte bun se pot face tratamente și intervenții de o asemenea amploare. Un lucru, iarăși, extraordinar de benefic pentru copil a fost faptul că a fost adusă extrem de repede. S-a reușit replantarea celor două membre, unul dintre ele amputate, celălalt devascularizat. Fetița a fost detubată, respiră singură. Va mai avea nevoie de intervenții chirurgicale de reconstrucții ulterioare și de acoperire a defectelor cutanate”, a declarat medicul Sidonia Susanu pentru TVR Info.  

Certificat de renaştere Alexia Tudose

Certificat de renaştere Alexia Tudose

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *