0 3 minute 3 săptămâni
  • SuperLiga: Farul – Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi – FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Duelul a fost încins, iar la final jucătorii formației moldovene au arătat urmele loviturilor pe care le-au primit din partea adversarilor.

FC Botoșani și-a ”numărat” răniții la finalul partidei cu Dinamo. Trei jucători au avut nevoie de ajutorul medicilor

Trei dintre jucătorii de la FC Botoșani au arătat după fluierul de final cu ce s-au ales au în urma acestei partide, dincolo de cele trei puncte, extrem de prețioase. Alin Șeroni avea tibia plină de sânge, după ce a fost zgâriat de crampoanele lui Patriche. Și tot în zonă erau și câteva vănătăi, inevitabile după o partidă tensionată.

Jucători FC Botoșani (1)

Sursa Foto: Digi Sport

Asta în timp ce Alexandru Țigănașu s-a ales cu capul spart, iar medicii i-au pus un bandaj pe care l-au prins într-o plasă. Nu părea să aibă prea mari probleme, de vreme ce a zâmbit în momentul în care i s-a făcut această fotografie.

Jucători FC Botoșani (3)

Sursa Foto: Digi Sport

Cel mai mult a avut de suferit Romario Benzar, cel căruia Abdallah i-a dat un picior în cap, gest din pricina căruia dinamovistul a și plecat la vestiare, după ce a primit cartonașul roșu. Jucătorul formației din Moldova a fost luat cu ambulanța de pe gazon și a fost dus de urgență la spitalul din Botoșani. În momentul în care a plecat de la stadion, Benzar avea deja pus un guler cervical.

Medicii de la camera de gardă i-au făcut mai multe teste și apoi i-au recomandat să aștepte și pentru alte investigații.

”A suferit un traumatim cranio-cerebral acut deschis, cu o plagă zdrobită parietală, de aproximativ cinci centimetri. A fost transportat la Urgențe pentru investigații imagistice de specialitate”, a precizat medicul Eduard Gurău, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Etichete: fc botosani , fc botosani dinamo , jucatori fc botoșani accidentați


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *