După 7 luni, englezii au dezvăluit adevăratul motiv pentru care Boehly l-a dat afară pe Tuchel de la Chelsea
0 3 minute 1 an
  • Liga 2: Unirea DejOțelul, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: SepsiUniversitatea Craiova, vineri, 20:30, DGS 1

Decizia a luat prin surprindere întreaga lume a fotbalului, întrucât neamțul mai avea contract până în vara anului 2024. La 7 luni de la demiterea lui Tuchel, presa britanică a oferit o explicație nemaiîntâlnită până acum. 

Todd Boehly, enervat de Thomas Tuchel după ce i-a fost interzis să intre în vestiar

Americanul ar fi hotărât că Tuchel are zilele numărate la club după ce, la pauza meciului cu West Ham, scor 2-1, a încercat să ducă un grup de musafiri în vestiarul echipei sale. 

Neamțul a fost surprins de inițiativa neobișnuită și a refuzat să-i primească atât pe patron, cât și pe invitații săi, lucru care l-a deranjat foarte tare pe miliardarul care a cumpărat echipa în primăvara anului trecut.

Cel mai probabil, pentru a nu-l demite imediat după un succes, Boehly a așteptat primul pas greșit al lui Tuchel, iar acesta a venit câteva zile mai târziu, cu Dinamo Zagreb, scor 0-1, în grupele Champions League. 

Însoțește-l pe Casey Anderson prin Alaska în Jurnal de călător: Urșii din Katmai. Pe DIGI Animal World și Digi Online, azi de la 22:00.

A doua zi după eșecul din Croația, Chelsea a anunțat pe site-ul oficial că Tuchel a fost demis de la echipă. 

Thomas Tuchel a lăsat-o pe Chelsea fără unul dintre antrenori

Între timp, neamțul a semnat cu Bayern, iar la prezentarea oficială a recunoscut public că vrea ca Anthony Barry, secundul său de la Chelsea, să i se alăture la gruparea bavareză. 

Bayern a ținut cont de dorința lui Tuchel și a demarat rapid tratativele, însă londonezii nu au vrut inițial să-i dea drumul. 

Însă, conform presei britanice, la insistențele lui Tuchel și Barry, cele două cluburi au ajuns la un numitor comun, iar Chelsea va primi un milion de lire drept compensație pentru cedarea tehnicianului. 

Barry, care nu a mai activat în perioada de aproximativ o lună în care a fost curtat de Bayern, va colabora din nou cu Tuchel, iar Chelsea va fi nevoită să îi caute un înlocuitor. 

Plecarea lui Barry este o lovitură pentru Chelsea, întrucât serviciile sale, mai ales cele legate de fazele fixe, erau foarte apreciate de foștii săi colegi. 

Etichete: chelsea , west ham , thomas tuchel , todd boehly


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *