Regele Charles, mai singur ca niciodată. Camilla ar fi plecat în vacanță, deși el e tratat de cancer
0 3 minute 2 luni

Regina Camilla ar fi plecat în vacanță, în timp ce Regele Charles este tratat de cancer.

Se spune că Nero cânta la liră în timp ce Roma ardea, dar Regina Camilla a plecat în vacanță să se bronzeze în timp ce Familia Regală se clătina, scrie New York Post. În timp ce Regele Charles al III-lea este tratat pentru o formă nespecificată de cancer, soția sa ar fi plecat să relaxeze.

Ea s-ar fi dus pentru o excursie însorită de câteva zile, așa cum face în general în această perioadă a anului, fără să țină cont de faptul că în acest an soțul ei este grav bolnav. 

Cuvintele de care Charles ar trebui să se teamă

Totul se întâmplă în contextul în care Kate se recuperează după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, iar Prințul William și-a redus din responsabilități pentru a putea sta mai mult acasă, Charles fiind aproape singur cu o mulțime de lucruri de făcut, deși are cancer. Așa se face că la doar 18 luni de la moartea Reginei Elisabeta și preluarea frâielor de către Charles, lucrurile sunt în dezordine.

Sursa citată scrie că în centrul tuturor acestor lucruri se află patru cuvinte pe care Majestatea Sa trebuie să se teamă că le-ar fi rostit vreodată – Slimmed Down Royal Family. După aproape două luni de crize continue, Familia Regală pare epuizată și slăbită, iar la toate aceste probleme se mai adaugă și conflictele cu Harry și Meghan.

New York Post se întreabă cum își face un un rege tratamentul pentru cancer în timp ce trebuie să țină pasul cu documentele sale de stat și cu îndatoririle oficiale, dar să se și odihnească având atâtea pe cap.

VEZI ȘI: Clipe grele pentru Charles al III-lea. Bolnav de cancer, regele este acum în doliu, după a pierdut o persoană dragă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *