Anghel Iordănescu a tras o concluzie clară, după Rapid -2. ”Hagi e un șmecher!”
0 3 minute 4 luni
  • SuperLiga: OțelulPoli Iași, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: CFR ClujUniversitatea Craiova, sâmbătă, 20:00, DGS 1

În urma acestui rezultat, Farul Constanța a urcat pe locul patru în clasament, cu 25 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, care nu a jucat în această etapă. 

Anghel Iordănescu: ”Nașul i-a făcut cel mai frumos cadou finului!”

De cealaltă parte, Rapid rămâne la patru puncte distanță de FCSB, care va juca cu Sepsi duminică. În acest context, roș-albaștrii se pot distanța la șapte puncte față de principala urmăritoare.

La finalul partidei, Anghel Iordănescu a dat de înțeles că titlul s-ar fi decis în urma meciului de pe Stadionul Giulești. De asemenea, fostul selecționer al României l-a descris pe Gică Hagi în câteva cuvinte.

”Cred că sunt trei puncte mari pentru Farul și pentru Gică Hagi, dar trei puncte și mai mari pierdute de Rapid, care are obiectivul pe care îl știți și speră sau spera până la acest meci să atingă în mare obiectiv.

Meciul se rezumă simplu. Hagi este un șmecher, un vulpoi bătrân. A știut să taie presiunea pe care presiunea o pune asupra echipei lui.

Este pentru prima dată când am vazut Rapidul fără posesie. Pot să spun că nașul (n.r. Gică Hagi) i-a făcut cel mai frumos cadou finului (n.r. Gigi Becali), care înseamnă campionatul.”, a spus Anghel Iordănescu.

VIDEO Rezumat Rapid – Farul Constanța 1-2

Etichete: gica hagi , farul constanta , anghel iordanescu , video rapid farul constanta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *