Victor Angelescu surprinde după Rapid -0: ”Știam că o să-i batem”
0 4 minute 4 luni
  • UCL: Tragere la sorți sferturi, vineri, 13:00, DGS 1

  • SuperLiga: RapidFarul, vineri, 20:30, DGS 1

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a transmis că giuleștenii sunt pregătiți pentru meciurile ”de foc” din play-off. Echipa lui Cristiano Bergodi va evolua în prima etapă cu Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi. 

Victor Angelescu după meciul Rapid – FCSB: ”Nu mă gândeam că o sa îi batem cu 4-0”

Omul de afaceri susține că victoria în fața FCSB-ului nu a fost o surpriză pentru el, ci doar scorul, la care puțini dintre fanii giuleștenilor se gândeau.

M-am gândit că o să-i batem. La 4-0 nu mă gândeam, dar la 1-0, 2-0, mă gândeam. Tot trei puncte erau. Normal că scorul a fost foarte drastic, dar meciul a trecut și ne gândim la meciul de vineri pentru că este un meci foarte greu contra campioanei ultimului an. Noi am făcut un meci foarte bun, un meci perfect.

Nu au intrat cu nasul pe sus (n.r. jucătorii Rapidului), pur si simplu nouă ne-a ieșit totul perfect. Diferența sigur nu este de 4-0. Oricând se poate juca un meci cu Steaua (n.r. FCSB) și să pierzi. Contează foarte mult detaliile, nouă ne-a ieșit totul și ne bucurăm.”, a declarat Victor Angelescu în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

”O lege extrem de tâmpită”. Victor Angelescu, după sancțiunile primite de Rapid

În cursul zilei de miercuri, 13 februarie, Comisia de Disciplină a luat decizia finală în cazul celor întâmplate la derby-ul Rapid – FCSB 4-0, când suporterii au folosit materiale pirotehnice.

Astfel, decizia a fost interzicerea spectatorilor în sectoarele 106-109, 112-113 și 123 de pe stadionul din Giulești. De asemenea, giuleștenii au primit o amendă maximă de 60.000 lei, echivalentul a 12.000 de euro.

La doar câteva ore după hotărârea luată, Victor Angelescu a intervenit telefonic la ”Fotbal Club” și a vorbit oferit prima reacție. 

”Nu văd nimic greșit din ce au făcut suporterii noștri. Mi s-a părut că la meciul cu FCSB a fost un spectacol în tribune, totul a decurs normal. Ce voiați să se întâmple la un meci cu peste 40.000 de persoane? 

Ne-au dat o amendă enormă, ne-au suspendat niște sectoare. Am făcut cerere către cei de la Ligă să poată să vină copiii în acele sectoare. 

Repet, mie mi s-a părut că nu a fost nicio problemă la meci. De ce trebuie să suferim noi? Ce am putea noi ca și club să facem? Este o lege extrem de tâmpită, este făcută special să îți ia banii.

Sperăm să nu mai avem terenul suspendat la meciurile viitoare, să sperăm că nu o să mai luăm amenzi pe viitor. Dacă se va întâmpla, vă dați seama că va fi un minus pentru noi”, a spus Victor Angelescu. 

Meciul Rapid – Farul poate fi urmărit pe canalul Digi Sport 1, vineri, 15 martie, de la ora 20:30. Abonații RCS-RDS mai pot viziona întâlnirea pe Aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro.

Video cu rezumatul meciului Rapid – FCSB 4-0

Etichete: rapid , superliga , cristiano bergodi , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *