Gabriel Glăvan a spus totul, la două luni de la plecarea de la Dinamo
0 2 minute 3 luni
  • Liga 2: BuzăuCorvinul, vineri, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Poli IașiDinamo, vineri, 20:00, DGS 1

La două luni de la plecarea de la Dinamo, Gabriel Glăvan a spus lucrurilor pe nume despre ceea ce s-a întâmplat la gruparea din Ștefan cel Mare.

Gabriel Glăvan: ”Noi am păstrat jucători de la Liga 2”

Gabriel Glăvan a spus de ce nu a avut Dinamo rezultatele așteptate în prima parte a sezonului, când a activat la clubul din Ștefan cel Mare.

Cred că a arătat bine (n.r. Dinamo) și pe tot parcursul sezonului. Au fost meciuri unde am primit goluri nemeritate. Era normal ca la Dinamo să se pună presiune pe echipă. Jucătorii de la echipă nu erau obișnuiți cu presiunea.

Au adus un plus valoare (n.r. jucătorii aduși în iarnă). Noi am păstrat jucători de la Liga 2. Acum au venit jucători pe salarii duble. Erau 60 (n.r. de scouteri) la început, erau voluntari. Ei sunt niște oameni pasionați de scouting. Și acum am întâlniri cu ei.

Au fost vreo 300-400 de oameni care au dat mail la început. Erau 4-5 chief-scouts, care apoi aveau cate 15 în subordine. Iar tu te folosești de bugetul pe care îl ai”, a spus Gabriel Glăvan, la Liga Digi Sport.

Gabriel Glăvan a fost instalat în funcția de director sportiv al celor de la Dinamo în luna iunie a anului 2023.

Acesta a colaborat cu Ovidiu Burcă (43 de ani), fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, la construirea echipei după promovarea în SuperLigă.

Etichete: gabriel glavan , gabriel glavan dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *