Nu e doar Real Madrid. Al doilea club care vrea să negocieze cu Kylian Mbappe. ”Trebuie să intrăm în discuţii”
0 3 minute 5 luni
  • Premier League: Manchester CityChelsea, sâmbătă, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCU CraiovaCFR Cluj, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Aflat în ultimele șase luni de contract formația de pe Parc des Princes, Mbappe poate negocia cu orice echipă își dorește. Real Madrid pare să nu fie singurul club care vrea să discute cu starul francez.

Mikel Arteta vrea ca Arsenal să negocieze cu Kylian Mbappe

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, formație care se află pe locul trei în Premier League, speră că ”tunarii” vor intra în discuţii pentru transferul atacantul Kylian Mbappe.

Contractul lui Mbappe expiră pe 30 iunie şi, conform ultimelor informaţii, el nu îşi va mai prelungi contractul cu campioana Franţei, devenind principala atracţie pentru mercato de vară.

”Când este vorba de un jucător de acest calibru, întotdeauna trebuie să intrăm în discuţii”, a declarat Arteta într-o conferinţă de presă, înaintea meciului de sâmbătă cu Burnley.

Antrenorul spaniol a recunoscut că transferul este foarte complicat pentru că Mbappe ”are altă ţintă”, referindu-se în special la Real Madrid, club care îl aşteaptă de mai mulţi ani.

După şapte sezoane la PSG, Mbappe, care a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, va juca în altă parte din sezonul viitor. Real Madrid a negociat cu el în 2019, 2021 şi 2022, însă transferul nu s-a realizat, potrivit Agerpres,

Kylian Mbappe a început negocierile cu Real Madrid

Real Madrid i-a contactat deja pe reprezentanții lui Kylian Mbappe pentru primele runde de negocieri. Clubul spaniol i-a propus francezului un salariu de 35 de milioane de euro pe an, plus un bonus de instalare de 125 de milioane de euro.

Kylian Mbappe câștigă mult mai mult, dublu, la PSG, însă este dispus să accepte un salariu mai mic pentru a juca la Real Madrid.

Etichete: psg , arsenal , mikel arteta , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *