UTA Arad -0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Arădenii deschid scorul
0 3 minute 3 luni

12.02.2024, 18:49

  • Champions League: Leipzig – Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Copenhaga – Man. City, marți, 22:00, DGS 2

UTA Arad a remizat, pe teren propriu, cu FC Botoșani, scor 2-2, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 25 din SuperLiga. 

Golurile din această partidă au fost marcate de Tiberiu Căpușă (minutul 32) și Ariel Lopez (minutul 90) pentru arădeni, respectiv Enzo Lopez (minutul 51) și David Gabriel (minutul 56) pentru moldoveni.

Din minutul 73, gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după ce Ibrahima Conte (27 de ani) a primit direct cartonașul roșu din partea arbitrului după ce l-a călcat intenționat pe Eduard Florescu (26 de ani). 

UTA – FC Botoșani 2-2

În prima repriză a duelului disputat pe stadionul Francisc Neuman, cele două echipe și-au creat mai multe ocazii la porțile adverse. Concret, prima șansă de a marca le-a aparținut celor de la UTA Arad, în minutul 14, când Johana Omondi, din poziție favorabilă, a trimis pe lângă poartă. Ulterior, în minutul 19, Rpmario Benzar, fundașul Botoșaniului, a șutat în bară din afara careului. 

În cele din urmă, scorul în această partidă a fost deschis în minutul 33, când Tiberiu Căpușă, fundașul dreapta al arădenilor, a înscris în poarta lui Răzvan Ducan după un șut plasat, cu boltă. 

Însă, avantajul pe care și l-au creat gazdele a fost demontat în minutul 51, când Enzo Lopez a punctat pentru oaspeți, din centrarea perfectă a lui Alexandru Țigănașu din flancul stâng. Ulterior, după 5 minute, FC Botoșani a trecut în avantaj după golul reușit de David Gabrielâ, în urma unei erori comise la mijlocul terenului de fotbaliștii arădeni. 

În minutul 73, situația arădenilor s-a complicat și mai mult, după ce Ibrahima Conte, fundașul central al celor de la UTA, a primit direct cartonaș roșu din partea arbitrului George Găman pentru că l-a călcat intenționat pe Eduard Florescu, mijlocașul oaspeților, în timp ce era căzut pe teren. 

Dar, chiar și în inferioritate numerică, arădenii au egalat pe tabela de marcaj prin Ariel Lopez, care a înscris cu o lovitură de cap după o centrare a lui Omondi din corner. 

În urma acestui rezultat, UTA Arad se află pe locul al 11-lea din SuperLiga, cu 31 de puncte acumulate după 25 de runde. De cealaltă parte, FC Botoșani ocupă poziția a 15-a (penultima), cu 19 puncte obținute după 25 de runde. 

VIDEO Rezumat UTA – FC Botoșani 2-2

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *